Cum ajuta un soft catering in livrarea de mancare la domiciliu

0 Shares
0
0
0

Comenzile de mancare la domiciliu fac parte din viata noastra, sunt foarte multe persoane care fac zilnic comenzi online si in acelasi timp tot mai multe sunt dezamagite de acest serviciu prestat de o parte din restaurante sau pizzerii din cauza intarzierii comenzilor si din cauza tot mai multor probleme care apar in procesul de livrare.

Un alt inconvenient este si numarul de telefon la care trebuie sa sune pentru comenzi si care de foarte multe ori este ocupat sau nu raspunde nimeni.

Acestea sunt cateva din motivele din cauza caruia au aparut softuri special destinate livrarilor de mancare. Aceste softuri reduc foarte mult timpul de gestionare al comenzilor din online precum si numarul clientilor nemultumiti.

Daca doresti sa faci schimbari in strategia de marketing si vanzari a restaurantului tau un astfel de soft ar fi un real ajutor.

Pretul unui astfel de soft horeca il vei putea amortiza in cateva luni datorită numarului mai mare de comenzi pe care le vei putea gestiona in acelasi timp si a clientilor multumiti care vor reveni.

Timp de livrare redus

Un soft catering iti va reduce considerabil timpul de livrare a comenzilor. Cum anume? Foarte simplu: printr-o gestiune eficeinta a intreg procesului de la preluarea comenzilor pana la livrarea lor.

Vei putea stii timpul ramas pentru livarea fiecarei comenzi, vei primi notificari care sa te ajute in a scadea timpul de livrare, vei sti foarte clar unde se afla livratorii si statusul in timp real al fiecarei comenzi.

Clienti mai multumiti

Te intrebi cum obtii acest lucru? Clientii isi doresc sa le ajunga comanda de mancare in momentul in care au dat comanda daca ar fi posibil.

Cu ajutorul acestor softuri catering vei putea sa livrezi comenzile in timpul estimat sau poate chiar mai repede fara sa prelungesti timpul de asteptare care ar putea duce la clienti nemultumiti.

Un client multumit este un client care primesti comanda la timp si care are vizibilitate asupra intreg procesului de livrare. Cu ajutorul unui astfel de soft vei putea detine informatii importante depre clientii tai care sa te ajute sa ii tratezi personalizat lucru ce te va ajuta sa cresti gradul de multumire.

Mai multe comenzi procesate eficient

La ore de varf, nu poti face fata comenzilor care vin in numar tot mai mai mare si din aceasta cauza apar tot felul de probleme greu de gestionat? Un soft catering te poate scapa de toate problemele aparute de la preluarea comenzilor pana la procesarea lor.

Acest soft functioneaza ca o platforma integrata prin care ai control asupra numarului de comenzi si asupra fazelor fiecareia.

 Prin urmare, poti estima realist timpul de procesare al unei comenzi, pentru a putea da un status sigur fiecarui client si care sa poate fi respectat.

0 Shares
You May Also Like
Woo Commerce sau Magento?

BlogWoo Commerce sau Magento?

Cele mai bune solutii de e-Commerce sunt WooComerce si Magento – pe aceste doua platforme sunt dezvoltate peste…

ITCe este WMS

In economia actuala, extrem de dinamica si omnichannel, in care “e-fulfillment” a devenit un concept de referinta, consumatorii…
Ce inseamna ERP?

ITCe inseamna ERP?

Un sistem de tip Enterprise Resourche Planning, sau mai simplu ERP, care inseamna Planificarea Resurselor Intreprinderii, are ca…