Ce cred utilizatorii despre modelele de iPhone din anii trecuti

0 Shares
0
0
0

Pe baza testelor facute si experientei in urma folosirii telefoanelor iPhone utilizatorii au tras o serie de concluzii interesante despre aceste modele.

Fiecare nou iPhone este capabil sa se incarce rapid si toate alimenteaza jumatate din baterie in 30 de minute (testate cu adaptoare de alimentare USB-C de 30 de wati si 87 de wati de la Apple). Retineti ca acele accesorii nu sunt incluse si costa suplimentar; in timp ce iPhone 11 Pro vine cu un incarcator rapid USB-C in cutie, modelele anterioare impacheteaza incarcatoarele lente de 5 watt, clasice.

Daca nu este suficient, totusi, Apple vinde acum Carcase inteligente pentru baterii pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR. Apple sustine ca husa XR iti va prelungi timpul de convorbire pana la 39 de ore, in timp ce husa XS Max va creste timpul de convorbire pana la maximum 37 de ore, iar cazul XS este evaluat un timp suplimentar care aunge pana la  33 de ore.

Daca performanta si rapiditatea este cea mai mare prioritate a dvs., va fi greu sa gasiti un castigator intre iPhone XS vs iPhone XS Max vs iPhone XR face-off, deoarece aceste telefoane sunt la fel de convingatoare (cu exceptia aspectului). XR, XS si XS Max dispun de acelasi procesor A12 Bionic, primul cip de 7 namometri din industrie  cu 6,9 miliarde de tranzistoare.

Aceste telefoane mobile iPhone au un procesor cu 6 nuclee si un GPU cu 4 nuclee, iar procesorul ofera nuclee duble de inalta performanta si patru nuclee de eficienta. Aplicatiile se vor lansa cu pana la 30 la suta mai rapid decat pe iPhone X si iPhone 8 si telefoanele au o capacitate mai mare de a invata comportamentul utilizatorului. De asemenea, va puteti astepta la aplicatii AR mai bune, cu 60 de cadre pe secunda si performante imbunatatite la lumina scazuta.

IPhones XS si XS Max au dominat, de asemenea, in etalonul general de performanta Geekbench 4, cu scoruri de 11.420, respectiv 11.515. XR, a fost foarte aproape de ele, cu un 11.312. Note 9 a ramas in urma cu un scor de 8.876, in timp ce OnePlus 6 s-a descurcat putin mai bine, la 9.088. Un telefon mai nou, Galaxy S10 Plus, care a fost primul smartphone cu procesorul pilot Snapdragon 855, pilot al companiei Qualcomm, a atins un numar foarte bun de 10.732.

In cadrul altor testari, iPhone XS si XS Max au demonstrat viteze competitive la nivel mondial. De exemplu, XS si XS Max au transcodat un clip de 2 minute 4K la 1080p in 39 de secunde, in timp ce OnePlus 6 a terminat in 3:45 iar  Galaxy S10 Plus in 2:26 minute.

De asemenea, exista o diferenta notabila de viteza de descarcare intre iPhone XR si fratii sai de pret XS / XS Max. Testarea prin retea wireless a aratat ca iPhone XS si XS Max ofera viteze de descarcare celulara de 21,7 megabyte pe secunda, in timp ce XR-ul a depasit o viteza mai mica de 17,6 MB.

0 Shares
You May Also Like