Cum sa aranjati mobila in dormitorul dumneavoastra

0 Shares
0
0
0

Camerele mici cu mobilier mare se pot fi confortabile sau inghesuite. Aranjarea mobilierului pentru dormitoare este mult mai usoara daca puteti vizualiza modelele si plasarea in mintea dumneavoastra inainte de a va achizitiona mobila de la http://www.desimo.ro/dormitor-s-2.html.

Cu toate acestea, este posibil sa aveti mai mult sau mai putin spatiu decat anticipati si locul perfect pentru pat nu va fi deloc potrivit. Reducerea timpului de incercare si de eroare prin pastrarea unor lucruri de baza in minte: mai intai, cele mai mari bucati trebuie sa mearga; considerati plasarea sigura si practica; si sa utilizeze spatiul vertical al unui dormitor ori de cate ori este posibil.

1. Masurati lungimea si latimea patului si alte bucati mari de mobilier pentru dormitoare

Utilizati un pix sau un creion pentru a scrie aceste numere pe un notepad; veti avea nevoie de ele pentru referinta. Masurati lungimea si latimea camerei, astfel incat sa stiti exact cat spatiu trebuie sa oferiti pentru amplasarea mobilei. Becurile si ceasurile desteptatoare trebuie sa fie asezate pe mobilier adecvat (dulapuri sau mese).

2. Asezati patul in fata unui perete de pe partea opusa a usii

Un pat este, de obicei, piesa de mobilier pentru dormitor care ocupa cel mai mult spatiu. Odata ce stii unde va fi asezat patul, veti gasi mai usor un alt mobilier.

Daca sunteti confortabil cu unghiul si plasarea patului, pastrati-l acolo. Ar trebui sa existe suficient spatiu alaturi de pat pentru a va ridica cu usurinta dimineata (sau in mijlocul noptii) fara a te ciocni in lucruri.

3. Potriviti cea mai mare piesa de mobilier din camera

Pastrati suficient spatiu intre dressing si alte articole pentru a accesa cu usurinta toate sertarele. De asemenea, daca introduceti un birou in camera, aveti grija sa lasati loc pentru scaunul de birou.

4. Plasati obiecte mai mici, cum ar fi noptiera si decoratiunile de perete unde trebuie

Este mai usor sa manipulezi aceste obiecte mici pentru a le face sa se potriveasca decat sa potrivesti obiecte mari. De asemenea, puteti alege sa eliminati cateva dintre elementele mici.

5. Reluati din nou

Pretindeti ca mergeti la elementele de mobilier: Veti merge la culcare, de exemplu, sau puteti extrage ceva din dressing. Daca trebuie sa aveti grija pentru a evita lovirea in colturile mesei sau in alte piese de mobilier, poate fi necesar sa aranjati camera putin diferit.

Sfaturi si avertismente

Utilizati pete de culoare deschisa, lenjerie de pat si opere de arta pentru a lumina camera; acest lucru va face camera sa se simta mai mare decat daca utilizati culori inchise.

Asezati o oglinda pe cel putin un perete; acest lucru va da iluzia ca camera este mult mai mare.
Folositi spatiul vertical. Cumparati rafturi de carti inalte, de exemplu, care vor contine pana la doua rafturi mai scurte si vor ocupa mult mai putin spatiu.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…