Cateva modele de cabluri pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Daca iti doresti un cablu iPhone performant, va prezentam in continuare 3 modele foarte rezistente.

Cablul de date Odzu este un cablu pentru iPhone, dar si pentru iPad, iPod de culoare neagra cu lungimea de 1 m. Este durabil de calitate premium pentru gadgeturile Apple cu conector lightning, are certificare Mfi si invelis textil impletit.

Alt cablu de date este un cablu 2 in 1 pentru iPhone si Android plat, modelele iPhone 5 5S 6 Plus 7 Samsung Xiaomi HTC Sony pentru transfer de date Elough E03 Super Strong Magnet USB impletit. Incarcarea devine ultra rapida, poate fi utilizat la transfer de date intre smartphone si PC, cand bateria este incarcata la maxim se opreste automat, conectorii sunt placati cu aur si cupru, iar faptul ca este impletit face ca respectivul cablu sa nu se incurce.

Si un alt model este cablul de culoare gri pentru iPhone sau iPad, cu o lungime de 1,2 m, varfurile din aluminiu, un cablu care este acoperit cu otel deci este foarte rezistent. Este pentru orice gadgeturi cu acelasi jack de conectare, compatibil cu multe modele de iPhone-uri, de exemplu cu iPhone 7, 8, 7 Plus, 8 Plus, 6, 6S Plus.

Aceste modele sunt prezente in toate magazinele Gsm, sau in magazine online ca oferte foarte avantajoase si cu vanzari din ce in ce mai bune, pentru ca ofera rezistenta in timp, exact ce isi doreste orice posesor de iPhone de la orice cablu de date.

Mai exista si oferta de cabluri de incarcare magnetice USB care au o protectie textila si un indicator luminos. Toate modelele trebuie sa asigure incarcarea corecta si rapida a iPhone-urilor care sunt niste gadgeturi extrem de sensibile si destul de scumpe, de aceea si cablurile pentru acestea trebuie sa fie de calitate.

Niciodata nu se recomanda sa achizitionati sau sa folositi un cablu de date second, ci doar un cablu de date original. Cablurile USB Energizer se conecteaza si sincronizeaza dispozitivele micro USB in timp ce sunteti acasa, la serviciu sau daca va deplasati.

Importanta acestor cabluri pentru iPhone este deosebita pentru ca astfel se poate mentine incarcat permanent gadgetul dumneavoastra in orice locatia ati fi. Transferul de date furnizat tot prin cablul de date se realizeaza pentru a avea toate datele si pe PC sau laptop, sau pozele facute cu iPhone-ul daca doriti le puteti descarca prin cabluri si pe calculator.

In general, orice cablu care este compact, portabil, care ofera o incarcare rapida si transfer la fel de rapid de date, care sincronizeaza muzica si imaginile rapid, care are o garantie corespunzatoare este un cablu pe care il puteti achizitiona cu siguranta, fara sa aveti vreo supriza ca s-ar putea strica doar dupa cateva utilizari.

Cautati cele mai bune modele disponibile pe piata, pentru ca este un accesoriu extrem de util, pe care orice posesor de iPhone trebuie sa il aiba la dispozitie, adaptand modelul cel mai bun la modelul de iPhone pe care il foloseste zi de zi cu atentia cuvenita.

0 Shares
You May Also Like