Cum sa faci un site de care utilizatorii sa fie multumiti?

0 Shares
0
0
0

Imaginea corporatista configureaza perceptia pe care o au clientii, publicul potential si concurentii nostri. Adica este reprezentarea companiei noastre pentru cei care sunt interesati de ea. Ce ar trebui sa luam in considerare pentru a face atractiv designul nostru corporativ? Intra pe HowDoDesign.com pentru mai multe sfaturi utile.

Nume. Aceasta este cea mai vizibila fata a companiei noastre. Exista diferite strategii pentru selectarea unui nume. De exemplu, putem alege o denumire originala si distractiva, una care arata dintr-o privire ceea ce facem sau care este usor de retinut. De exemplu, in Limpiezas Sil am ales sa selectam un nume legat de munca noastra, dar sa-i oferim o nota personala.

Culoare. Culorile pe care le alegem trebuie sa fie prezente in toate elementele care reprezinta marca noastra. Este de preferat sa fie o culoare diferita de cea care reprezinta companiile concurente, pentru a ne diferentia de la o privire.

Logo-ul. Trebuie sa fie atragator pentru ca, atunci cand oamenii ajunga sa ne cunoasca, sa identificam acel simbol sau desen cu marca noastra. Putem avea un logo design cu numele (folosind o tipografie care se potriveste imaginii noastre si evidentiaza) dar sunt multi care aleg sa faca un design fara scris.

Lozinca. Este o fraza care rezuma beneficiile noastre. Daca rimeaza sau este atragatoare, va fi un punct in favoarea noastra ca oamenii sa-si aminteasca de noi.

Papetarie corporativa. Cardurile de vizita si brosurile companiei noastre trebuie sa fie in concordanta cu imaginea pe care dorim sa o proiectam de la compania noastra din strainatate.

Credeti ca este dificil sa creati imaginea corporativa a unei companii? Descoperiti cat de usor poate fi sa obtineti un design corporativ impresionant.

Pentru a face o pagina web atractiva, nu este necesar sa fim profesionisti in design. In prezent exista numeroase platforme care ne permit sa cream gratuit pagini web intr-un mod simplu:

WordPress. Platforma WordPress.com ofera un aspect foarte profesionist. Este usor de utilizat si putem adauga accesorii. Este minunat sa incepem, dar apoi putem lua in considerare trecerea la WordPress.org.

Blogger. Este foarte intuitiv, asa ca nu va dura mult pentru a invata sa ne dezvoltam atunci cand cream blogul nostru,

Wix. Acesta ofera diferite modele si gestionarea sa este simpla. De asemenea, aveti optiuni de plata premium.

Odata ce am facut site-ul, cumpararea unui domeniu personalizat va aduce multa credibilitate si fiabilitate imaginii noastre de marca.

In plus fata de sabloanele pe care fiecare platforma ne permite sa alegem, putem crea oricand un sablon de site care cumpara o contributie la aspectul nostru personalizat si profesional.

Daca doriti sa va vindeti pe Internet in mod eficient, trebuie sa creati o pagina web adaptata cerintelor Google si  utilizatorilor. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va imbunatatiti strategia de marketing cu prezentarea corecta:

Aveti deja un blog?

In prezent, blogul este o strategie obligatorie pentru a putea impresiona Google si pentru ca site-ul sa apara pe ecranele utilizatorilor. Deci, daca nu aveti un blog, trebuie sa va duceti la munca.

0 Shares
You May Also Like

Web SiteTipuri de gazduire web

Pe masura ce tehnologia a progresat, diferite tipuri de gazduire web au fost introduse pentru a satisface nevoile…