Sfaturi pentru crearea unui site web

3 Shares
0
0
3

Crearea unui site web nu este un lucru atat de dificil incat sa nu il poti realiza singur daca doresti acest lucru. Pentru aceasta nu este necesara vreo competenta tehnica deosebita, pentru ca timpurile in care trebuia sa fii un profesionist in informatica pentru a-ti crea propriul site web au apus demult.

Cu editorul si modelele de design profesionist care iti stau la dispozitie, crearea unui site web iti va parea la final o joaca de copil.

Sunt doar trei pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti crea site-ul: alege-ti designul web dintre modelele propuse, modifica site-ul intr-un mod simplu si rapid cu ajutorul editorului dupa propriile preferinte si publica-ti site-ul pe internet.

Totusi, inainte de crearea site-ului ar fi bine sa gasesti raspunsurile la cateva intrebari pentru ca lucrurile sa fie mai facile.

Cui se adreseaza site-ul? E mai mult decat evident ca site-ul pe care doresti sa il creezi trebuie gandit in functie de vizitatorii pe care acesta ii va avea.

Ce pot face vizitatorii site-ului tau in momentul in care il acceseaza? Gandeste-te ce pot gasi acestia pe site si in functie de acest criteriu realizeaza o descriere a produselor si serviciilor, ofera datele de contact precum adresa si numarul de telefon daca este cazul si altele asemenea.

Ce imi doresc eu ca cei care imi acceseaza site-ul sa gaseasca aici? Exista o diferenta notabila intre ceea ce doresc vizitatorii sa gaseasca si sa vada pe site si ceea ce vrei tu ce acestia sa faca.

De exemplu, potentialii clienti pot dori sa cunoasca pretul produselor si serviciilor pe care le oferi in timp ce tu iti doresti mai degraba ca acestia sa se inscrie la o demonstratie a acestora. Ofera-le motive bune sa faca ceea ce doresti tu…insa gandeste-te si la ce ar putea ei sa vrea pentru a le satisface dorinta.

Ce continuturi sunt mai putin importante pentru vizitatori? Cei care iti vor vizita site-ul sunt intr-adevar interesati sa iti cunoasca istoricul inainte de a ajunge in punctul in care esti acum? Sunt acestia interesati sa cunoasca principiile dupa care te ghidezi, care iti sunt valorile sau modul in care iti gestionezi afacerile?

Daca raspunsul este da, si acest lucru este putin probabil, atunci pune accentul pe aceste aspecte, insa daca raspunsul este negativ nu vorbi despre aceste lucruri pe site-ul tau, pentru ca vor fi inutile.

Ce fac concurentii tai? Arunca o privire peste paginile web ale concurentilor si pe cele ale firmelor si organizatiilor care au afaceri similare, insa in regiuni diferite. Cu siguranta vei gasi idei interesante pe care ai putea sa le pui in practica cu propriul site.

Iti poti crea site-ul cu doar cateva click-uri, simplu, rapid, eficient. Pentru aceasta, alegeti un web design dintre numeroasele modele profesionale propuse si modifica design-ul in functie de preferintele personale. Acesta este 100% personalizabil.

Dupa alegerea desigului, adauga continut: text, fotografii, videoclipuri – limita in acest caz o reprezinta doar propria imaginatie. Mai departe adauga instrumente precum harti Google, formulare de contact, albume foto s.a., precum si paginile necesare (produsele, serviciile, contactele etc.). Odata indeplinite toate aceste conditii, iti poti publica site-ul pe domeniul web.

3 Shares
You May Also Like

Web SiteTipuri de gazduire web

Pe masura ce tehnologia a progresat, diferite tipuri de gazduire web au fost introduse pentru a satisface nevoile…