Probleme cu bateria pentru iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Apple este un producator de smartphone-uri foarte apreciat la ora actuala, asa ca din acest motiv, unii utilizatori prefera sa isi cumpere un model mai vechi de la Apple, decat sa isi aleaga un model nou, de la un alt producator.

Cei care opteaza pentru un model iPhone, precum iPhone 6 de exemplu, trebuie sa stie ca se pot confrunta cu anumite probleme, iar aici putem aminti bateria dispozitivului.

Exista utilizatori care atunci cand urmaresc un clip video, cand se joaca pe telefon sau cand folosesc Facebook-ul, raman surprinsi negativ pentru ca li se inchide brusc telefonul.

In anumite situatii acesta ajunge la nivelul de incarcare de 1%, sau se poate inchide chiar si cu incarcare de 90%.

Ei bine, cei care se confrunta cu o asemenea problema, inainte de a-si comanda o baterie iPhone 6 noua, ar trebui sa urmeze cateva trucuri, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba. Sunt sanse mari ca aceste trucuri sa ofere rezultatele dorite. Daca nu, cu siguranta se pot gasi si alte solutii.

Asadar, descarcati complet acumulatorul . Aceasta inseamna sa utilizati dispozitivul pana cand acesta se descarca in totalitate. Pastrati dispozitivul descarcat complet aproximativ o ora. Cu toate acestea, faceti acest lucru numai daca nu veti folosi iPhone-ul pentru cateva ore.

Dupa ce tineti iPhone-ul oprit pentru o perioada de timp , puneti-l in sarcina. Asigurati-va ca utilizati echipamentul original de incarcare pentru iPhone si lasati-l sa se incarce complet. Nu deconectati dispozitivul timp de cel putin doua ore si, de asemenea, nu il utilizati in timpul incarcarii.

Dupa ce a trecut timpul, deconectati dispozitivul. Efectuati pe urma repornirea calda mentinand butoanele Power si Home simultan pana cand apare logo-ul Apple.

Utilizati iPhone-ul pana cand acesta nu mai functioneaza din nou si repetati ciclul (descarcare completa, reincarcare completa si repornire) din nou. Acest lucru va va ajuta sa obtineti cele mai exacte citiri ale bateriei.

Daca nu se intampla nimic dupa ce ati recalibrat bateria, efectuati o restaurare completa. Acest lucru ar trebui sa asigure ca telefonul ruleaza cel mai recent software iOS.

  1. Creati o copie de siguranta a fisierelor. Puteti face acest lucru intr-o serie de moduri, dar cea mai rapida si cea mai eficienta modalitate este prin utilizarea iTunes in PC-ul sau Mac. Daca nu doriti sa creati o copie de rezerva, puteti sa stergeti pur si simplu totul de pe telefon urmand pasii din acest link.
  2. Conectati-va dispozitivul iPhone la computer prin cablul livrat impreuna cu telefonul.
  3. Presupunem ca tii minte codul de parola al telefonului asa ca intra-l simplu cand vi se solicita.
  4. Selectati iPhone dupa ce iTunes va va solicita dispozitivul specific.
  5. Dupa ce va aflati in panoul sau ecranul Rezumat, selectati optiunea care va va restaura dispozitivul (Restaurare).
  6. Confirmati facand clic pe butonul Restaurare.
  7. Asteptati cateva momente in timp ce iTunes readuce dispozitivul la setarile din fabrica. De asemenea, poate dura ceva timp daca iTunes va trebui sa instaleze o versiune actualizata a sistemului de operare.
  8. Dupa aceasta resetare din fabrica, toate setarile software trebuie restaurate la valorile implicite.

Daca ambele proceduri vor avea aceiasi soarta, adica nu vor fi de folos, atunci cu siguranta dispozitivul are nevoie de un alt acumulator.

0 Shares
You May Also Like