De ce sa inveti limba germana?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi ne dorim sa putem purta o conversatie intr-o limba straina, pentru ca nu se stie niciodata ce ne aduce ziua de maine, si poate intr-o buna zi vom fi obligati sa ne descurcam sa vorbim intr-o alta limba.

Cu siguranta limba cea mai usor de invatat este limba engleza, pentru ca o invatam inca de mici copii de cand suntem la scoala. Aceasta este principala limba de circulatie internationala, astfel ca in orice tara vei merge, vei avea sanse foarte mari sa te descurci in cazul in care vorbesti limba engleza.

Este foarte posibil sa mergi in strainatate si sa intrebi pe strada un cetatean oarecare, orice, iar acesta a nu stie sa iti raspunda, insa in mod evident cand vei merge la un hotel sa te cazezi, sau vei merge la un restauant, ori intr-un oricare alt loc public, vei gasi o multime de persoane care vorbesc destul de bine aceasta limba.

Deci, dupa cum bine se poate vedea, este destul de important sa inveti sa vorbesti limba engleza, insa cu siguranta nu este suficient. Pe langa aceasta limba ar fi ideal daca ai mai putea sa inveti inca una sau doua limbi cel putin.

Vei putea sa optezi pentru invatarea unei limbi asemanatoare cu limba romana, astfel ca nu iti va fi greu sa inveti sa vorbesti limba franceza, limba spaniola, limba italiana sau chiar si limba portugheza. Daca vei invata sa vorbesti cat de cat bine una din aceste limbi, pe langa limba romana si limba engleza, cu siguranta nu vei regreta.

O alta limba foarte importanta pe care ar fi ideal sa o inveti, ar fi limba germana, care insa este o limba grea, insa daca vei invata sa porti o conversatie in aceasta limba, vei putea sa calatoresti in Germania fara probleme, si cu siguranta te vei descurca.

Pentru a invata de exemplu limba germana, poti sa urmezi tot felul de cursuri, pentru ca se pot gasi cursuri online, atat pentru adulti, cat si cursuri germana copii.

Sa inveti sa vorbesti aceasta limba poate sa fie un mare avantaj pentru tine. Imagineaza-ti ca te prezinti la un interviu pentru un anumit loc de munca, iar acolo ti se cere sa poti sa comunici in doua limbi straine.

Cu siguranta limba engleza ti se va cere, si va trebui sa o stapanesti la perfectie, insa in cazul in care poti sa porti o conversatie si in limba germana, atunci sansele tale de a fi angajat vor creste considerabil.

Un alt motiv pentru care poti sa incepi sa inveti aceasta limba este acela ca iti propui sa iti cauti un loc de munca in Germania, si cu siguranta daca vei putea sa porti o conversatie in aceasta limba, vei putea sa gasesti un job mai bun, si vei putea sa negociezi mult mai bine atat salariul cat si restul conditiilor pe care ti le doresti.

Poti sa inveti insa aceasta limba si doar pentru cultura ta generala, si pentru ca esti pasionat sa inveti sa vorbesti cat mai multe limbi straine.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…