De ce vor îți vor mulțumi clienții tăi dacă vei folosi acest material în fabricarea mobilei?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de industrie, fie că este vorba de producție, de servicii sau de cea creativă, satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților este unul dintre cele mai importante obiective. Un client mulțumit este o metodă sigură prin care firmele își pot asigura un renume în domeniul în care activează. Uneori acest obiectiv este greu de atins deoarece clienții au diferite pretenții și întotdeauna este complicat să-i mulțumești pe toți, mai ales din punct de vedere al serviciilor. În producție, pe de altă parte, proprietarii de firme pot fi atenți la cerințele clienților și să scoată la vânzare bunuri pentru gusturile fiecăruia.

Ține cont de ceea ce își dorește clientul

Clienții pe care îi ai sau îi vei avea provin din diferite medii, au viziuni diferite, posibilități diferite și, prin urmare, vor avea cerințe diferite pentru mobila pe care o vor cumpăra sau comanda. Unii nu se vor uita la preț și vor achiziționa acele piese pe care le consideră potrivite pentru locuința lor. Totuși, majoritatea oamenilor care vor apela la serviciile tale vor dori să găsească produse cu un raport bun calitate-preț. Piesele de mobilier care să satisfacă această cerere a clientului sunt cele pe care le vei fabrica din plăci de MDF. Acest material îi va face pe clienții tăi să îți mulțumească și să aleagă din nou magazinul tău în viitor.

1.     Prețul

Primul aspect care îi va mulțumi pe clienții tăi va fi cel al prețului. Mobilierul fabricat din plăci de MDF este mai scump decât cel de PAL, dar considerabil mai ieftin decât cel din lemn masiv. Așadar, este o variantă de mijloc, una accesibilă unei familii normale care caută produse de calitate.

2.     Aspectul

Plăcile de MDF nu au nodurile și crăpăturile specifice lemnului masiv, ceea ce face ca acestea să fie mai ușor de prelucrat. Există mai multe metode prin care poți prelucra MDF-ul, fiecare oferindu-i produsului final un aspect diferit. De asemenea, poți aplica orice culoare consideri că este potrivită sau pe care o cere clientul cu vopseaua pentru MDF mat de pe feyro.ro. De exemplu, un client poate dorește pe comandă un birou pentru fetița lui care numai ce a început clasa I. Bineînțeles, fetița va dori o culoare diferită, care să iasă în evidență și care să fie plăcută la vedere, iar tu poți satisface această cerință a clientului dacă folosești vopselele potrivite. Ba mai mult, îl poți încuraja să achiziționeze și el o astfel de vopsea cu ajutorul căreia poate retușa anumite zgârieturi sau lovituri de pe suprafața biroului.

3. Rezistența

Întotdeauna oamenii își vor dori ca produsul pe care îl cumpără să reziste cât mai bine la cel mai important test și anume la cel al timpului. Chiar dacă piesele de mobilier din MDF nu sunt atât de rezistente precum cele din lemn masiv, le depășește cu mult pe cele din PAL. Rezistența este, așadar, una crescută, ceea ce înseamnă că vei reuși să satisfaci și această cerință a clientului tău.

Prin urmare, pentru a te asigura că vei avea clienți care vor fi întotdeauna mulțumiți de produsele comercializate de tine trebuie să ții cont de cerințele și nevoile acestora!

            Sursă foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like