Un apartament ultracentral pentru viitorul tau

0 Shares
0
0
0

Daca iti doresti sa traiesti in mijlocul actiunii, acolo unde se intampla toate lucrurile, atunci alegerea ta trebuie sa fie un apartament in centrul orasului. De regula, apartamentele situate in zonele ultracentrale, sunt preferate de studenti, tineri singuri sau familii tinere. Unul dintre motive este faptul ca din aceasta zona poti ajunge usor oriunde. Indiferent daca te gandesti la servciu, la activitati desfasurate in timpul liber, la sediile facultatilor sau la alte zone de interes, zona centrala este foarte ofertanta.

Daca in anii anteriori, cele mai des intalnite oferte imobiliare in aceasta zona, cuprindeau apartamente in imobile vechi, care sunt destul de mici si necesita multe renovari, in ziua de astazi lucrurile nu mai stau asa.

De ce s-a schimbat situatia?

Dezvoltatorii de cartiere rezidentiale au luat in calcul toate aceste necesitati, si de lipsa ofertelor de apartamente noi in zona. Pe langa alte aspecte, aceste doua mentiuni au reprezentat un impuls pentru ei sa investeasca in zona centrala a Bucurestiului. Chiar daca preturile atat pentru achizitie cat si pentru inchiriere, nu sunt deloc mici, cererea este foarte mare.

Ce ofera dezvoltatorii?

Cererea pentru locuinte in zona centrala a fost mereu mare. Proprietarii de locuinte vechi din aceasta parte a Bucurestiului, dispusi sa inchirieze, nu au dus lipsa de chiriasi. Cu toate acestea, oricat de tanar si boem ai fi, ai nevoie de confort, iar apartamentele vechi din zona nu prea ofera acest lucru.

Pentru iubitorii de arhitectura interbelica, este placut sa admire cladiri vechi, sa le viziteze si poate chiar sa le restaureze, dar sa locuiasca lungi perioade de timp in ele, nici ei nu se prea dau in vant dupa asta. Dezvoltatorii vin cu schimbarea acestei situatii. Nimeni nu se mai teme sa achizitioneze sau sa inchirieze un apartament intr-un bloc nou. Acestea sunt aerisite, moderne si spatioase.

Printre cele mai populare cereri sunt apartamentele cu 2 camere Unirii. Acest tip de apartament, chiar daca esti singur, iti ofera spatiul necesar sa poti invita prieteni in vizita, fara sa le arati din primul moment dormitorul. Asa ai spatiul tau de odihna privat la care nu va avea acces nimeni fara acordul tau. In afara acestui aspect, diferentele de pret intre o garsoniera sau studio si un apartament de doua camere nu este prea mare.

Daca accesezi site-urile dezvoltatorilor complexelor rezidentiale, vei vedea ca marea majoritate a apartamentelor cu doua camere, fie ele decomandate sau semidecomandate sunt vandute.

Ce poti afla de pe site-urile de profil?

Daca inainte erai privat de multe informatii legate de modul de construire al acestor apartamente, acum atat dezvoltatorii cat si agentii imobiliari ofera suficiente detalii privind materialele utilizate in realizarea acestor locuinte.

Totodata, explica si modul in care sunt efectuate racordarile la retelele de utilitati publice, denumirile firmelor de la care achizitioneaza atat materiale de constructii cat si geamurile PVC sau sistemele de incalzire.

Firmele de constructie impreuna cu dezvoltatorii sunt constienti ca exista multe forum-uri unde cei care au achizitionat apartamente in diverse cartiere rezidentiale isi impartasesc experintele, fie ele pozitive sau negative. De aceea au devenit mult mai atenti la serviciile pe care le ofera.  

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…