Despre aplicatiile imobiliare pentru telefon si avantajele pe care acestea le ofera

0 Shares
0
0
0

Imobilele necesita comunicari si interactiuni cuprinzatoare intre agentie, echipa de agenti imobiliari si clienti. In timp ce o functie de chat a unei aplicatii poate spori enorm acest aspect, trebuie sa existe si un sistem care sa permita trimiterea de fisiere audio si video care sa corespunda cerintelor utilizatorilor.

Aplicatiile mobile pentru agentii imobiliari va ajuta sa pregatiti si sa trimiteti documente si clientilor. Dar ultimele progrese promoveaza si semnarea electronica. Mai important, posibilitatea de a lucra pe telefon imbunatateste experienta clientului, deoarece raspunsurile sunt primite mult mai repede. In acest fel, agentiile imobiliare pot dobandi un avantaj competitiv si pot pastra mai multi clienti.

Exemple de aplicatii mobile imobiliare

Aplicatiile imobiliare pot ajuta agentii imobiliari de la generarea de clienti potentiali, gestionarea listarilor, simplificarea contractelor, urmarirea cheltuielilor, gestionarea lor, optimizarea campaniilor de marketing, simplificarea gestionarii tranzactiilor si multe altele.

Dar altele ii ajuta pe oameni sa gaseasca proprietati potrivite, sa contacteze un agent imobiliar, sa organizeze o vizita la domiciliu si multe altele. Sa aruncam o privire mai atenta asupra unor programe imobiliare de top disponibile pe piata. Vestea buna este ca aceste aplicatii pot fi instalate si pe un telefon mobil iPhone, dar si pe alte tipuri de telefoane astfel incat toti utilizatorii sa aiba acces la ele.

1. Trulia

Trulia ofera persoanelor fizice posibilitatea de a explora cartierele pe o harta completa, indiferent daca foloseste web sau aplicatia. Oamenii pot naviga prin fotografii de cartier, imagini cu drone, recenzii ale rezidentilor si multe altele.

Aplicatia ofera informatii profunde despre proprietatile imobiliare de interes si imprejurimile lor, astfel incat exista sanse mai mari de a gasi locul potrivit si de a va indrepta spre o achizitie de succes. aplicatia are functii de cautare care permit utilizatorilor sa aleaga parametri si filtre pentru a localiza proprietati care se aliniaza cerintelor lor. Utilizatorii pot accesa si ratele ipotecare actuale.

Dar una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicatiei este capacitatea de a utiliza GPS-ul incorporat pe un smartphone pentru a identifica casele de vanzare sau de inchiriat din apropiere. Pe masura ce utilizatorii circula prin cartiere, pot descoperi, de asemenea, puncte de interes din cartier, scoli, case vandute recent, preturi medii la locuinte, o imagine de ansamblu a criminalitatii locale si multe altele.

2. Zillow

Cu Zillow, fiecare aspect al proprietatii imobiliare este luat in considerare, inclusiv cumpararea, vanzarea, inchirierea, finantarea, remodelarea si multe altele. Asadar, detinerea unei case nu ar putea fi mai usoara. Oamenii pot vana case dupa adresa sau pot folosi GPS-ul unui smartphone.

Cautand zone pe o harta cu ajutorul filtrelor, persoanele pot colecta informatii detaliate despre o proprietate, inclusiv pretul, istoricul impozitelor, detaliile valorii prognozate si multe altele. Dar cu aceasta aplicatie imobiliara, utilizatorii pot ascunde proprietati de care nu sunt interesati, pot accesa listele de proprietati cu executare silita si pot localiza proprietati detinute de banci.

Zillow este unic prin faptul ca ofera si alte aplicatii gratuite dincolo de cautarea de baza la domiciliu:

  • Zillow Inchirieri pentru cei care doresc sa inchirieze proprietati
  • Ipoteci Zillow pentru ajutor la calcularea creditelor ipotecare si a tuturor celor legate
  • Imprumuturi Zillow pentru ajutor pentru achizitionarea de imprumuturi
  • Zillow Premier Agent pentru a gasi un agent
  • Zillow Digs pentru a obtine idei suplimentare de remodelare si design
0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…