Efectele benefice ale electrostimularii

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre intretinerea musculaturii, trebuie sa facem tot ceea ce depinde de noi ca sa ne pastram o tonifiere a muschilor, iar cand nu putem face asta singuri trebuie sa apelam la diverse dispozitive de stimulare.

Unul dintre acestea este electrostimulator muscular. Bineinteles ca exista o gama larga de asemenea produse care pot fi achizitionate din magazine de specialitate sau online. Electrostimulatorul produce atat electrostimulare transcutanta, cat si electrostimulare musculara. Acesta va va ajuta sa va modelati silueta si totodata sa va tonifiati muschii fara a depune efortul fizic necesar.

Dispozitivul este usor de folosit, sigur si totodata este non-toxic. De asemenea, acest electrostimulator nu strapunge pielea si poate fi utilizat cu mare usurinta acasa. Un electrostimulator are aplicatii multiple, de la tratarea unor boli de inima, pana la tratamente neurologice.

Electrostimularea e folosita in special in special in fizioterapie, afectiuni ale oaselor, dureri musculare, articulare, etc. Electrostimularea poate fi folosita evident si in curele de slabire.

Sedinta de electrostimulare consta in aplicarea de electrozi pe piele, acestia fiind sustinuti de benzi elastice. Aparatul de electrostimulare genereaza numeroase impulsuri electrice, intensitatea, durata si amplitudinea fiind reglabile. Pozitionarea electrozilor este foarte importanta, contribuind din plin la un masaj eficient.

Silueta beneficiaza prin electrostimulare, astfel: creste semnificativ eficienta curei de slabire, pielea devenind tonificata si isi recapata elasticitatea, iar stratul adipos se topeste.  Electrostimularea ajuta foarte mult si in problemele de circulatie, eliminand diversele probleme mai grave.

Chiar si de anumite forme de migrena poti scapa prin electrostimulare. Tot prin electrostimulare veti creste si tonusul general si totodata buna dispozitie, pentru ca electrostimularea creste confortul fizic si totodata elimina stresul zilnic. Un avantaj semnificativ al acestor tratamente corporale prin electrostimulare il reprezinta lucrarea muschilor fara mult efort.

Circa 45 de minute de electrostimulare reprezinta cam 4-5 ore de fitness. Prin aceasta electrostimulare puteti lucra toti muschii simultan, sau doar unele parti ale corpului care au mare nevoie de electrostimulare.

O alta problema care este rezolvata prin electrostimulare este celulita. Aceasta apare mai ales din cauza dereglarii circulatiei sangvine si deci, si a aportului de oxigen asupra tesutului adipos. Electrostimulatorul practic este un avantaj in tratarea celulitei. Aceasta electrostimulare imbunatateste circulatia, care activeaza astfel schimbul de substante.

Electrostimulatorul elimina reziduurile, facilitand aportul de oxigen spre tesutul adipos. Prin utilizarea unui electrostimulator se realizeaza intarirea musculaturii, accelerandu-se eliminarea unor celule grase. Prin electrostimulare se netezesc acele umflaturi de sub piele, ameliorandu-se si chiar eliminandu-se aspectul de coaja de portocala. Pielea beneficiaza din plin de pe urma utilizarii acestei electrostimulari, fiind netezita si totodata tonifiata.

Electrostimularea este foarte benefica, insa trebuie sa stii ca singura nu da rezultate miraculoase, cum ar fi o silueta perfecta  intr-un timp record. Este nevoie pentru aceasta si de o cura de slabire, exercitii fizice usoare, putin masaj cu crema anticelulitica, etc.

Electrostimulatorul este de un real ajutor pentru silueta, daca aveti rabdare si consecventa. Este nevoie de mai multe sedinte de electrostimulare saptamanal, iar numarul total de sedinte se stabileste in functie de nevoile fiecaruia.

0 Shares
You May Also Like