Reparatii telefoane si costurile lor

0 Shares
0
0
0

Ni se poate intampla oricand sa avem nevoie de reparatii telefoane si de aceea noi va recomandam sa aveti grija cum va comportati cu dispozitivul mobil pe care il aveti. De asemenea, va recomandam sa apelati la service reparatii telefoane Bucuresti.

Este foarte important sa stiti sa evaluati si preturile solicitiate de serviceurile de reparatii telefoane si sa faceti bine diferenta dintre pretul pentru a repara un telefon si pretul pentru a cumpara unul nou. Un pret al unui telefon nou uneori poate sa depaseasca 500 de dolari si daca este vorba despre un telefon cu performante foarte bune, pe cand costul de a schimba un ecran spart sau stricat nu are cum sa depaseasca 100 de dolari.

Toate stricaciunile care sunt provocate de contactul cu apa sunt cele mai greu de reparat si au si preturi cuprinse intre 30 si 60 de dolari. In cazul in care placa de baza pe care o are telefonul se arde reparatia va costa mult si nu mai e fezabila insa reparatiile comune pentru telefoanele mobile sunt de obicei doar o mica parte din costul unui telefon nou.

Pentru a va decide daca va reparati sau va inlocuiti telefoanele stricate verificati bine inainte si documentati-va de la producatori. Unele telefoane au si o carticica cu toate aceste informatii.

Cel mai probabil ca accidentele nu vor fi acoperite de garantie decat daca puteti dovedi ca nu e vina voastra si credeti-ne ca este destul de greu sa puteti dovedi lucrul acesta iar producatorii de telefoane mobile nu vor lua in calcul argumentele pe care le aveti chiar deloc si de cele mai multe ori va fi necesar sa platiti toate reparatiile.

In cazul in care aveti si o garantie exxtinsa pentru telefon se poate ca ea sa acopere si unele tipuri de accidente ce au loc ocazional precum lovirile usoare,  sau contactul neintentionat cu lichidele.

Daca veti plati si o asigurare lunada pentru acest telefon operatorii de telefonie mobila va vor ajta insa veti vi limitat de numarul de trimitere in service al dispozitivului si de aceea pentru reparatiile mici luati in calcul si alte serviceuri.

In plus, daca accesati serviciile unui magazin cu reparatii 3rd party puteti sa faceti si o comparatie intre preturi pentru  reparatii si veti putea decide unde sa va lasati telefonul pentru a fi reparat. In general aceste serviceuri chiar daca utilizeaza componente originale pentru schimburi cer destul de putin pentru reparatii fata de un service oficial al celor care au produs telefonul mobil, va trebui sa tineti cont si de acest lucru atunci cand aveti un telefon smart scump.

Chiar si atunci cand va decideti ca e cazul sa vindeti telefoanele stricate pentru piese si sa luati altele noi puteti sa salvati ceva bani daca inainte faceti si unele reparatii minore. In cazul in care reparatiile acestea costa mult e evident ca nu e cazul sa va mai bateti capul insa puteti sa rugati tehnicienii din service sa scoata piesele care inca mai merg pentru a le putea vide ca si piese separate.

0 Shares
You May Also Like