Iata ce trebuie sa stii daca vrei silicoane!

0 Shares
0
0
0

In momentul in care o pacienta isi doreste sa aiba un bust mai generos, vine si se prezinta in fata medicului chirurg estetician cu sperantele si asteptarile sale.

De cele mai multe ori, femeile isi doresc ca implanturile sa fie cat mai mari si cat mai vizibile posibil, insa sa para totusi ca sanii sunt naturalo. Ei bine, lucrul acesta e imposibil.

Femeile care isi doresc o asemenea interventie chirurgicala trebuie sa fie constiente de faptul ca pentru ca sanii lor sa aiba un aspect natural, acestia trebuie sa fie adaptati perfect toracelui, mai exactac acestia trebuie sa fie perfect adaptati zonei in care se aplica mult doritele implanturi cu silicoane.

Interventia chirurgicala cunoscuta sub denumirea de augumentare mamara consta in crearea unei incizii prin care se va va crea acel buzunar in care va fi introdusa proteza mamara. Timp de aproximativ o ora pacienta se va afla sub anestezie generala, un somn odihnitor si placut, iar atunci cand se va trezi va observa ca are bustul dorit,iar visul implinit.

Cicatricile sunt plasate in asa fel incat sa nu se vada decat atunci cand cineva se uita insistent, iar timpul si grija fiind elementele cele mai importante, care vor garanta vindecarea.

Odata cu trecerea timpului, au aparut difrite tipuri de implanturi mamare, de forme diferite, si cu compozitii diferite. De precizat insa este faptul ca implantul mamar in ceea ce priveste continutul poate fi de doua feluri, si anume implant mamar umplut cu silicon sau implant mamar umplut cu ser fiziologic.

Cel mai des insa se folosesc implanturile mamare umplute cu silicon, pentru ca acestea se aseamana cu sanii, sunt naturale la atingege si sunt preferate de catre femei. In ceea ce priveste implanturile cu ser fiziologic, acestea presupun incizii mai mici, sunt mai tari la atingere iar odata cu trecerea timpului se vor dezumfla.

Atunci cand discutam despre forma implanturilor cu silicon, trebuie precizat ca acestea pot fi rotunde sau anatomice. Implanturile anatomice sunt mai naturale si au o mai mare umplere a partii superioare a sanilor.

Cel mai important este ca femeile care isi doresc o interventie chirurgicala de marire a sanilor, sa discute cu medicul despre aceasta dorinta a lor, iar impreuna cu acesta sa ia o decizie.

Acest aspect este foarte important pentru ca o discutie duce la lamurirea unor aspecte, astfel ca pacienta va stii daca asteptarile sale sunt reale sau nu, iar in urma unei discutii cu medicul va afla si care sunt costurile unei asemenea interventii.

Plus de asta, medicul specialist va stii sa le recomande pacientelor ce trebuie sa faca inainte de interventia chirurgicala (sa renunte la antiinflamatoare, aspirina, etc.) sa nu manance inainte cu 6-8 ore de operatie, etc.

Chirurgul estetician va stii sa pregateasca pacienta si pentru dupa operatie, insa inainte va trimite pacienta sa isi faca un control medical amanuntit inainte de operatie, pentru a se asigura ca totul este in regula.

Asadar, ar fi important ca femeile sa cunoasca aceste detalii inainte de a se opera pentru a-si mari sanii.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…