Inelul plimbăreţ

0 Shares
0
0
0

Priveşte cu uimire cum inelul pare să o pronească singur la plimbare.

Recuzită :
– o bandă elastică
– un inel metalic

Pregătire :
Taie banda elastică,astfel încât să obţii un elastic lung.
PONT!
Atunci când faci o scamatorie,încearcă să pari încrezător,chiar dacă nu este neapărat aşa.Cu cât pari mai emoţionat,cu atât spectatorii vor simţii că încerci să-i păcăleşti.
1.Ca să-ţi iasă scamatoria,trebuie să ridici banda elastică într-un anumit mod.Cu o mână,ţine banda în jos,cam de la jumătate,pentru ca cealaltă jumătate să fie ascunsă la tine în palmă.

2.Cu cealaltă mână,pune inelul elastic.

3.Apucă celălalt capăt al elasticului şi trage de el,întinzându-l.Arată publicului că elasticul nu are nimic neobişnuit,plimbând inelul pe el.

4.Anunţă-i pe toţi că vei face ca inelul să sifeze gravitaţia.Inelul trebuie sprijit de mână în care se află partea lungă a elasticului.Ridică cealaltă mână,pentru că banda elastică să fie acum înlocuită-

5.Acum urmează partea mai complicată.Încet şi cu grijă,lasă partea lungă a benzii elastice să alunce printre arătător şi degetul mare.Astfel,vei da impresia că inelul urca singur,ca prin minune,pe elastic.De fapt,est pur şi simplu purtat în sus de banda elastică,dar publicul nu îşi va da seama de acest lucru.

0 Shares
You May Also Like