iPhone 11 PRO MAX sau iPhone 11?

0 Shares
0
0
0

In general, iPhone 11 Pro Max este un adevarat pas inainte si cel mai avansat iPhone inca, pana la aparitia unor noi modele. Cu toate acestea, atunci cand ne-am gandit la ceea ce este cu adevarat nou aici, nu am reusit sa distingem mult dincolo de camera foto imbunatatita (in special modul Noapte) si experienta cinematografica usor modernizata.

Daca doriti sa economisiti niste bani, va recomandam sa verificati iPhone 11 – in timp ce am gasit constant mici elemente de performanta impresionanta pe tot parcursul testarii noastre a modelului 11 Pro Max, nu am putut determina daca  acesta este doar un telefon mobil iPhone pentru fanul Apple care doreste tot ce este mai bun, fara compromisuri sau este un telefon care chiar trebuie sa impresioneze?

iPhone 11 Pro Max data si pretul de lansare

  • Data lansarii iPhone 11: 10 septembrie
  • Data lansarii iPhone 11 PRO: 20 septembrie

iPhone 11 pret: incepe de la 1.099 USD / 1.149 £

Da, rivalizeaza cu costurile unor MacBook-uri, dar acesta nu este chiar o comparatie corecta – acestea sunt produse diferite, cu specificatii diferite, concepute pentru a face lucruri foarte diferite. Cu toate acestea, ilustreaza cat de scump este iPhone 11 Pro Max daca doriti telefonul de top de la Apple.

Pretul iPhone 11 Pro Max incepe de la 1.099 USD / 1.149 £  pentru modelul de 64 GB. Capacitatea de stocare se ridica la 256 GB, cu un pret cerut de 1.249 USD / 1.299 £. Pretul poate ajunge pana la  2.499 USD pentru cel mai scump model cu 512 GB.

Principala schimbare in gama iPhone din 2019 este calitatea imaginii oferita. In ceea ce priveste hardware-ul, diferenta cheie este adaugarea camerei ultra-wide, reprezentata de fapt de 3 camere in spate.

Camerele sut considerate cele mai importante de pe acest model de iPhone. Ceea ce avem aici sunt un obiectiv „normal” cu unghi larg, un teleobiectiv si unul nou ultra-wide. Optiunea de teleobiectiv va aduce de 2 ori mai aproape de subiect si obiectivul cu unghi larg va permite sa suprindeti de 2 ori mai mult in cadru.

Acest lucru este grozav daca incercati sa obtineti o fotografie a unui grup de prieteni sau a unui animal, mai ales ca nu trebuie sa va deplasati mai departe sau mai aproape – iPhone 11 Pro Max va va permite sa decupati sau sa faceti zoom fara a fi nevoie sa va deplasati.

Toate cele trei camere ambaleaza senzori de 12MP, ceea ce este destul de standard pentru majoritatea smartphone-urilor in aceste zile, permitand un echilibru bun intre dimensiunea pixelilor (pentru a capta mai multa lumina) si rezolutia (pentru captarea multor detalii).

Inregistrarea video a fost de asemenea imbunatatita, Pro Max reusind acum sa capteze 4K la 60 de cadre pe secunda (fps).

In ziua de azi, se pot spune multe despre camera iPhone sau orice smartphone modern – pentru ca sunt dotate cu atat de multe functii si, in general, nu mai fac fotografii de calitate slaba. Asta inseamna ca cele mai bune marci de telefoane au in prezent functii foarte avansate in sensul acesta.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…