Motivul pentru care mi-am cumpărat tăvi din plastic din magazinul online Snick Ambalaje

0 Shares
0
0
0

Acum ceva timp, mi-am deschis un mic restaurant: americanii l-ar numi hole-in-the-wall. Află de ce am cumpărat, printre altele, și tăvi din plastic de la Snick Ambalaje!

De când eram mică, visam să am propriul meu restaurant: îmi imaginam că voi avea un local cu dichis, elegant, de dimensiuni mari, cu o multitudine de chelneri și chefi Michelin – nu conta ce tipuri de mâncare serveam. Odată ce am crescut și am realizat că astfel de investiții nu sunt pentru mine, deoarece nu am nici bugetul necesar și nici dorința de a deține un astfel de restaurant extravagant. De ce?

Deoarece m-am îndrăgostit de ideea de a avea un mic restaurant înghesuit și ascuns, unde să servesc mâncare la geam, cum s-ar zice. Așadar, am restrâns meniul la ceva simplu: paste carbonara și torrone. Homemade! În concluzie, aveam nevoie de boluri pentru paste și tavi plastic pentru torrone (și, bineînțeles, tacâmuri de unică folosință, șervețele, pahare etc.). Am ales Snick Ambalaje deoarece am auzit că sutn de calitate – așa a și fost!

Cum arată localul meu – de unde a venit inspirația?

Acum câțiva ani am făcut un mic tur al Cehiei – ca mulți alți turiști, am fost în Praga. Frumos oraș, aproape scos din povești, însă pot să vă dezvălui un mic secret pe care nu mulți români îl cunosc, anume faptul că există mai multe bijuterii istorice înlemnite în timp pe tot teritoriul țării. O astfel de bijuterie, pe care aș putea să o numesc chiar un tezaur, este Český Krumlov.

Este un mic orășel din sudul Cehiei, scos parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cu străzi mici și întortocheate, te îndeamnă să-l explorezi pe îndelete. Multe din restaurantele din centrul orașului au fost nevoite să se adapteze esteticului medieval, fără a schimba deloc aspectul încăperilor și fațadelor. Un astfel de local a fost chiar o cafenea boemă, cu un vibe cozy și plăcut, unde am făcut un popas înainte de vizita un muzeu, pentru a-mi trage sufletul.

În acel moment, am știut că acesta este visul meu: un local mititel, perfect pentru a găzdui puțini clienți și de a servi trecătorilor o cafea sau un mic dulce. Așadar, așa a început povestea mea odată ce m-am întors în România.

Cum am ales meniul: de ce are specific italian?

Preparatele mele sunt carbonara și torrone (cunoscut și ca nougat). Motivul pentru care le-am ales au fost că mulți oameni pleacă în Italia pentru a munci și se îndrăgostesc de bucătăria italiană., dorind să împărtășească bucuria gustului.

Carbonara este un preparat rapid de făcut și ușor, este extrem de gustos și sățios, fiind astfel o bună alegere pentru cei care vor ceva proaspăt. Torrone este un desert care poate fi păstrat la temperatura camerei, gata pentru a fi împărțit cu cei dragi din tăvile din plastic din magazinul online Snick Ambalaje, fie că alegi să faci o pauză sau ești pe fugă (by the way, merge de minune cu o cafea – făcută tot de mine!)

În concluzie, dacă și tu te regăsești în povestea mea, te invit să descoperi gama de produse de la Snick ambalaje și să te inspiri!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…
Diferența între orteză și proteză

BlogDiferența între orteză și proteză

Ortozele și protezele sunt două tipuri de dispozitive medicale utilizate pentru a îmbunătăți funcția sau a înlocui părți…