Nevoia de optimizare seo pentru afaceri de succes

0 Shares
0
0
0

O afacere de succes porneste de cele mai multe ori atunci cand cel care doreste sa o initieze actioneaza in mod contrar modului de actionare al adversarilor. In momentul in care observati ca concurentii se confrunta cu diverse probleme actionati in consecinta pentru a va garanta succesul.

Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa aiba succes in ceea ce dezvolta, diverse instrumente seo au fost dezvoltate cu scopul de a spiona adversarii. In acest sens, iata care sunt cateva dintre cele mai bune astfel de instrumente.

Va recomandam in acest articol best seo spy tools un site de unde te poti abona la cele mai bune tooluri SEO la cele mai mici abonamente. Conturile sunt premium deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest aspect.

Awario este unul dintre cele mai bune instrumente de acest fel pe care le puteti utiliza. Avand la dispozitie un instrument de monitorizare sociala cum ar fi Awario , puteti investiga o serie de elemente-cheie – ce platforme sociale media sunt cele mai populare in randul concurentilor, care campanii media rationeaza cel mai bine cu audienta, care sunt modelele concurentilor de a posta pe retelele sociale si modul in care continutul este distribuit intre acestia.

Puteti seta o alerta pentru orice concurent si veti vedea imediat toate informatiile. In acelasi mod, puteti sa creati o alerta pentru numele unei campanii sau a unui hashtag pentru a aduna date despre mentiuni, actiuni si discutii pe retelele sociale majore si pe web. In functie de ceea ce descoperiti, puteti observa eforturile depuse in zadar pentru a evita greselile pe viitor sau ideile minunate care pot fi extinse pentru a avea succes.

Ca bonus, puteti urmari tonul pe care il folosesc concurentii cu clientii si modul in care acestia gestioneaza feedback-ul – fie recenzii de pe web, fie mentionari si raspunsuri pe retelele sociale. Puteti sa invatati doar urmarind modul lor de abordare sau puteti sa identificati cele mai bune solutii pentru propria afacere prin greselile pe care le-au facut acestia.

In cele din urma, in functie de ce spune audienta despre concurenti pe care ii aveti puteti nota punctele forte si punctele lor slabe pentru a fi informat in tot ceea ce priveste urmarea procesului pentru situatia personala.

BuzzSumo este un alt instrument de acest fel. Cu un instrument precum BuzzSumo (mana dreapta a celor mai multi distribuitori de continut) puteti dezvolta o strategie de continut mai inteleapta. Prin stabilirea unei alerte pentru un subiect (un cuvant cheie), puteti afla ce rezoneaza cel mai mult in cadrul de nisa pe care il aveti, urmarind continutul cu cea mai mare expunere sociala, prin actiuni si linkuri.

In plus fata de actiunile de retea, puteti analiza, de asemenea, lungimea si formatul continutului pentru a vedea ce se potriveste fiecarui public. Si daca aveti o privire mai atenta la continutul cel mai performant si reusiti sa gasiti trasaturile comune care il fac atat de popular, puteti sa va adaptati propria strategie la modul corect de a actiona.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…