No, amu-i amu! Salonul tau n-are locuri disponibile si tu trebuie sa fii gata de concediu. Ce faci în acest caz?

0 Shares
0
0
0

Intri pe Stailer, desigur! Te-ai gândit să pleci într-o vacanță în altă țară, dar nu te-ai gândit că mai trebuie să ai și mani/pedi pregătite, tunsoare nouă, gene puse și pielea să fie în cea mai bună formă, ca bronzul să se pună imediat. Știi și tu că dacă nu îți faci programări în timp util, rar ai ocazia de a prinde un loc pe scaun în ziua respectivă când îți dorești.

Dar totuși ai un colac de salvare și anume Stailer. Cu această platformă îți faci programări online la ce saloane îți dorești. Cu un simplu search găsești rapid toți stiliștii din oraș ce te pot primi oricând vrei.

Servicii hair & beauty complete în mâinile tale

De menționat un prim aspect important și anume că Stailer este gratuit, pentru oricine. Sunt înscrise saloane din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Până pleci tu în vacanță totuși, cu siguranță ai vreun eveniment unde este necesar ca tu să arăți cât mai bine, cum ar fi o nuntă.

Să obții programari la coafor in Cluj n-a fost nicicând mai simplu. Accesezi stailer.ro, selectezi filtrele ca data și ora, orașul, genul tău, serviciul dorit și platforma îți afișează disponibilitățile din oraș ce se pliază pe cerințele tale.

Dacă ai nevoie de o coafură frumoasă și poate și o culoare nouă cu care să faci senzație când îți faci apariția la eveniment, vezi serviciile de la salon Vestige de exemplu. Și dacă tot ai trecut pe aici ca să te pregătești de nuntă, fă-ți și programarea pentru zilele de dinainte de concediu.

Dacă-ți faci un cont pe Stailer ai mai multe avantaje

Deși nu e necesar pentru a face o programare, contul te ajută să gestionezi programările efectuate, te menține organizată și de acolo îți poți seta chiar și remindere.

Dacă tot vei fi pe fugă să îți termini bagajul, să-ți cumperi ce-ți mai trebuie, ultimul lucru pe care ți-l dorești e să ratezi programările la saloanele de înfrumusețare. De aceea, îți poți seta din platformă remindere care să te atenționeze când trebuie să fii la următoarea programare.

Pe Stailer vei regăsi stiliști profesioniști, cu traininguri de specialitate, ce înțeleg că nevoile clientului sunt pe primul loc. Dat fiind faptul că fiecare salon înscris aici vine însoțit de poze din salon relevante, prețuri ale serviciilor oferite, locația salonului și timpul efectuării unei lucrări, îți va ușura mai mult alegerea.

Dacă vrei să anulezi o programare în caz de nu mai poți ajunge, o poți face cu ușurință din cont, fără să suni stilistul sau să dai explicații. La fel, dacă stilistul nu te mai poate primi din cauza unei probleme, vei fi anunțată din timp ca să poți găsi rapid alt salon cu Stailer.

Intră și tu în această lume a programărilor online la salon să vezi ce simplu este. Economisește și tu timp și energie ca toți cei ce au trecut deja pe Stailer.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…