Nunta ideala

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti intemeiezi o familie exista foarte multe momente in viata de cuplu pe care le tii minte pentru totdeauna dar si foarte multe planuri pe care trebuie sa le face pentru viitor.

Unul dintre momentele care insa vor fi retinute si memorate pentru toata viata este cel al nuntii si al momentului in care destinele se unesc prin taina casatoriei tocmai de aceea totul trebuie sa fie perfect. Pentru ca acest lucru sa fie posibil unul dintre detaliile care trebuie stabilite si luate in calcul este cel legat de formatie nunta.

Pentru ca atmosfera sa fie una perfecta si de vis totul trebuie sa fie realizat intr-un mod perfect si fiecare detaliu sa fie in concordanta cu celelalte. Din acest considerent trebuie avut in vedere ca sala sau localul unde nunta va avea loc sa fie in aceleasi tendinte sau in aceeasi gama cu celelalte elemente cum ar fi aranjamentele sau formatia nunta.

Dintre toate elementele cele care sunt considerate prioritare sunt sala pentru nunti si formatia de nunta intrucat acestea de regula sunt rezervate chiar si cu cativa ani inainte.

Daca atunci cand vine vorba de sala lucrurile pot fi mult mai accesibile datorita faptului ca amenajarile interioare sunt foarte permisibile si ofera posibilitaea de a opta pentru un mod clasic aristocratic, un mod modern sau dupa preferintele fiecaruia.

Cand vine vorba despre formatia nunta trebuie avut in vedere aspectul legat de invitati si de genul de muzica pe care acestia il prefera sau de influentele zonei din care provin.

Daca este sa luam ca si exemplu o nunta intre doua persoane care vin din colturi diferite ale tarii atunci formatia nunta trebuie sa fie in masura sa interpreteze muzica acelor zone iar un exemplu ar fi zona moldovei si a banatului sau a olteniei.

Chiar daca in cazul de mai sus se face o referire la muzica traditionala sau populara cu siguranta la o nunta trebuie sa fie prezenta si muzica usoara iar asta este un alt lucru pe care formatia nunta trebuie sa fie in masura sa il faca.

Muzica sau interpretarea unor genuri de muzica poate fi intercalata si cu alte obiceiuri specifice nuntii si mai mult decat atat cu obiceiuri sau anumite ritualuri care difera din nou de la un loc la altul.

Daca vorbim la un nivel general atunci orice formatie nunta care se respecta si care se considera serioasa trebuie sa fie in masura sa cante de la genurile de muzica clasica pana la unele moderne. Ceea ce trebuie urmarit este ca fiecare categorie a invitatilor ce participa la aceasta nunta sa fie multumita sau sa aiba parte de muzica pe care o prefera si pe care se simte bine sau danseaza.

0 Shares
You May Also Like