Ce trebuie sa stii despre radiofrecventa corporala?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre a obtine un corp frumos, cu siguranta barbatii sunt mai avantajati decat femeile, pentru ca ei petrec mai mult timp la sala de sport, pot sa consume diferite proteina sau suplimente nutritive care sa ii ajute sa obtina corpul dorit.

In ceea ce le priveste pe femei insa, lucrurile sunt putin mai complicate, pentru ca o femeie nu are la fel de mult timp liber pentru a petrece la sala precum un barbat.

O femeie este mai mereu ocupata, cand nu este la servici are treburile casnice de facut, asa ca timpul pentru sala devine din ce in ce mai limitat, iar pentru alte femei, timpul pentru a merge la sala este ceva imposibil.

Din feririce insa, odata cu trecerea timpului, tehnologia a avut o evolutie incredibila, indiferent de domeniul de activitate, iar acum se gasesc pe piata producatori care vand aparat radiofrecventa, iar saloanele de infrumusetare sau centrele de infrumusetare pot achizitiona astfel de aparate la cele mai bune preturi.

Ei bine, doamnele care isi doresc sa obtina corpul mult visat, pot apela la aceste centre sau saloane de infrumusetare, si pot sa opteze pentru tratamentul de radiofrecventa corporala, care este un tratament non – invaziv, este un tratament ce se efectueaza prin aplicarea undelor de radiofrecventa care au un efect de incalzire (incalzesc la temperature cuprinse intre 38 de grade si 41 de grade) a deremei, iar in acest fel, undele de radiofrecventa stimuleaza crearea de colagen.

Incalzirea locala pe are o cauzeaza aceste unde de radiofrecventa, vor cauza o contractie rapida a fibrei de colagen, si totodata vor stimula foarte bine metabolismul fibrolastelor, ceea ce va accelera crearrea rapida de noi fibre de colagen si elastina.

Un alt mare avantaj pe care il are tratamentul de radiofrecventa corporala este acela ca regenereaza depozitele de colagen si de elastina, si plus de asta, conferma elasticitate si fermitate pielii, iar astfel, pielea va avea un aspect intinerit si sanatos, cu un efect foarte rapid.

Tratamentul de radiofrecventa va reface foarte rapid depozitele de elastina si colagen, si va conferi rezultate pe termen lung, asa ca doamnele si domnisoarele pot sa apeleze cu incredere la acest tratament, atunci cand isi doresc un corp de invidiat.

Putem spune faptul ca tratamentul de radiofrecventa actioneaza precum un corset, care are rolul de a strange tesuturile grase si musculare. Practice, discutam despre o contractie, datorita caeia se remodeleaza din profunzime toate straturile de grasime.

O sedinta de tratament trebuie sa dureze aproximativ 30 de minute pe zona respectiva, iar un regim intensiv de urmat ar include una sau doua sedinte de tratament pe luna.

In cazul femeilor care isi doresc doar un tratament preventiv, se va impune un tratament preventiv odata pe luna, in tmp ce alte doamne sau domnisoare pot sa se consulte cu cosmeticianul in functie de cat de des trebuie sa participe la astfel de sedinte de tratament.

Ei bine, doamnelor si domnisoarelor, care va doriti un corp minunat, cu siguranta trebuie sa urmati un asemenea tratament.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…