Oferta de utilaje de gradinarit in continua crestere

0 Shares
0
0
0

Daca doriti sa faceti din gradinarit o pasiune, stiti foarte bine ca aveti nevoie de numeroase utilaje gradinarit , atat echipamente, precum si accesorii.

Iata cateva dintre utilajele cele mai importante:

• Motoferastrau pe benzina, cu vibratii reduse, marca Stihl MS 171, la care primiti si 4l ulei pentru lant – dispozitivul are o dotare completa, cu sistem de filtre de aer, cu evacure a gazelor conform cu dispozitiille EU II si EPA II, utilizat la doborarea pomilor si taierea lemnelor pentru constructii din lemn si pentru foc.

• Ferastrau electric si lant de ferastrau, marca Makita, pentru zone in care exista o sursa de curent
– dispozitivul este folosit la taierea lemnelor pentru foc, la tamplarie, are un sistem TLC (tool-less robust) cu montare sina si lant si tensioanrea lantului, fara scule suplimentare.

• Topoare – necesare pentru taierea copacilor.

• Motocoase – dispozitive utilizate pentru taierea ierbii.

• Suflante eletrice, marca Stihl BGE 81 – dispozitive cu care puteti curata aleile si orice suprafete de pe terenul dumneavoastra, folosesc puterea de suflare si jetul de aer foarte puternic.

• Atomizoare manuale, marca Stihl SG 10 – dispozitive de tipul pulverizatoarelor manule care imprastie cu precizie subtantele pentru ingrijirea plantelor si fertilizatorilor.

• Masini de tuns gazonul – dispozitive care tund iarba la dimensiuni egale, sunt electrice.

• Freze de pamant – dispozitive utilizate pentru a efectua gauri in pamant pentru stalpi, garduri, plante, arbusti.

• Motocultoare – dispozitive care au discuri folosite la tocarea segmentabila, dar au si discuri laterale care protejeaza plantele in timp ce efectueaza aratura.

• Scarificatoare, marca Makita UV3600 – dispozitive cu fertilizator si sistem de drenare, sistem de agitare pneumatica, care plaseaza ingrasamintele la adancimea dorita.

Iata si cateva dintre accesoriile necesare acestor utilaje gradinarit: lame de ghidaj, kit de aspirare pentru suflanta, lant pentru fierastrau, burghiu pentru pamant, ulei de lant si ulei de motor.

Desigur, aveti nevoie de aceste accesorii, pentru ca orice utilaj folosit de atatea ori in operatiunile de gradinarit va suferi anumite de deteriorari, sau va avea nevoie de reparatii, sau de intretinere, pentru ca sunt niste dispozitive asemanatoare masinilor, care au nevoie de piese de schimb, si service-uri in care se pot schimba sau repara anumite piese.

Unele dintre dispozitive au un pret destul de costisitor, prin urmare, au nevoie de maxima atentie la utilizare, garantii foarte bune, atat pentru intregul dispozitiv, cat si pentru piese, ca sa se poata recupera cu usurinta costurile unor reparatii.

O atentie deosebita trebuie sa o acorde orice gradinar, sa citeasca instructiunile de utilizare si sa le respecte cu strictete, pentru ca se pot accidenta, daca nu sunt atenti, vina fiind exclusiva.

Depinde de terenul pe care il detine fiecare si de grija pe care o acorda, astfel ca a avea o dotare completa cu toate aceste dispozitive inseamna a gradinari modern, deci nu rudimentar, pentru a avea cea mai frumoasa gradina, cu plante, arbori, gazon.

Desigur, ca sunt dispozitive folosite nu doar de utilizatori casnici, ci si de serviciile publice pentru spatiile verzi care au in dotare obligatoriu aceste aparate, chiar dispozitive de putere mai mare.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…