Sfaturi pentru alegerea cu succes a bradului de Craciun

0 Shares
0
0
0

Bradul este cel mai important element decorativ de Craciun. Bradul de Craciun este cel mai important element al decoratiunii de Craciun, iar in milioane de case din intreaga lume este plasat cu mult timp inainte de sarbatoare

Alegerea bradului de Craciun poate parea o sarcina usoara, dar adevarul este ca nu este, desi urmand cateva linii directoare, veti putea reusi si veti putea lua pe cel mai potrivit pentru casa dvs. Cumparati de fiecare data brazi de lux pentru rezultate elegante.

Sfaturi pentru alegerea bradului de Craciun

Natural sintetic

Primul lucru pe care ar trebui sa-l decideti este daca doriti un brad natural sau unul sintetic, care este, fara indoiala, cea mai ecologica optiune.Daca optezi pentru unul natural, asigura-te ca il poti replanta mai tarziu pentru a avea grija de natura.

Marime

Dupa tipul de brad trebuie sa alegeti dimensiunea, deoarece exista unele modele foarte diferite. Gandeste-te clar unde il vei pune si ai in minte spatiul pe care il ai la dispozitie, dar nu-l alege astfel incat sa ajunga la tavan, este mai bine sa fie cu mult sub acesta. Daca aveti putin spatiu, alegeti unul mic si sub nici o forma nu inghesuiti un brad inalt sau foarte stufos, intr-o camera micuta.

O regula buna in ceea ce priveste dimensiunea este ca, daca, camera are mai putin de doi metri inaltime, alegeti un brad de 1,60-1,70 m. Daca depaseste cu mult 2 m inaltime, atunci bradul va putea masura pana la 2,10 m.

Culoare

Desi in zilele noastre puteti gasi brazi in diferite culori, cel mai traditional lucru este cel verde, o culoare autentica de Craciun. Exista diferite nuante de verde, fii clar pe care ti-l doresti in functie de stilul pe care vrei sa-l oferi, atat bradului, cat si decoratiunii de Craciun in general.

Structura

Nu toti brazii au aceeasi structura in ramurile lor, unii sunt foarte stufosi, in timp ce altii au mai putine ramuri. Idealul este ca intotdeauna cand alegeti bradul de Craciun saoptati pentru unul mai des,deoarece decorarea va fi mult mai buna.

Cand pui bradul?

Nu toata lumea pune bradul si restul elementelor de Craciun la aceleasi date, exista cei care asteapta pana in ajunul Craciunului pentru a asambla bradul, in timp ce altii o fac mult mai devreme. In cazul multora, bradul se impodobeste la inceputul lunii decembrie, pentru a se putea bucura mai mult timp de frumusetea lui.

Exista persoane cu un intreg ritual de decorat, iar adevarul este ca este o zi foarte speciala in casele tuturor. Cu o zi inainte de decorare se scot din camera de depozitare cutiile cu bradul, globurile, luminile si tot ce avem pentru a decora restul casei, deoarece nu numai bradul trebuie decorat ci si toata casa.

De regula atunci cand se incepe decorarea casei de Craciun, oamenii asculta colinde si traiesc o admosfera de poveste alaturi de familie. Decorarea casei este unul din activitatile favorite ale oamenilor si asta datorita faptului ca aduce impreuna familia si se creaza amintiri frumoase.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…