Conduci in siguranta cu ajutorul navigatiei auto!

0 Shares
0
0
0

De foarte multe ori, atunci cand nu cunosti drumul catre o destinatie trebuie sa stai mereu conectat la telefon. Periodic cu ochii in telefon, se pot intampla accidente sau poti primi amenzi destul de mari. Utilizarea telefonului in trafic nu este permisa, asadar cea mai buna alegere ramane navigatia. Conduci in siguranta cu ajutorul navigatiei auto!

Sistemele de navigatie au inclus modul GPS. Acesta se actualizeaza in timp real si poti folosi aplicatia de navigare dorita. In functie de ceea ce preferi, poti descarca diferite aplicatii si limba utilizata sa fie romana. Fara sa fie necesar sa stii engleza sau o alta limba, navigatia te va duce pe cea mai buna ruta pentru destinatia ta.

Magazinul navigatiiandroid.ro dispune de o varietate de astfel de sisteme, ce se pot instala pe mai multe masini. Poti alage intre diferite marci precum BMW, VW, Citroen, navigatie skoda octavia 2, navigatie fiat si asa mai departe. Direct de pe site vei putea vizualiza toate specificatiile navigatiei.

Navigatia dedicata cu Android iti permite sa instalezi toate aplicatiile de care ai nevoie in timpul sofatului. Ideala pentru calatorii, aceasta te ajuta sa ii tii in frau pe cei mici, oferindu-ti sansa de a le porni desenele animate preferate cu o singura atingere.

Sistemele de navigatie skoda octavia 2 si nu numai sunt touchscreen, asadar le poti atinge oricand si pentru orice operatiune. Dotate cu Bluetooth si Wi-Fi, acestea se pot conecta la orice tip de telefon si retea de internet.

Prin instalarea unui sistem de navigatie vei avea parte de confort sporit in trafic. Acestea permit preluarea si initierea apelurilor telefonice fara sa utilizezi telefonul, poti asculta muzica, radio sau filmul preferat de pe platformele folosite.

In plus, cu ajutorul camerei de marsarier vei putea parca in siguranta. Odata cu inceperea parcarii cu spatele, navigatia va arata tot ce este in spatele masinii, iar in acest fel elimini riscul de a lovi masina, o alta sau de a o lasa intr-o pozitie incomoda.

Montajul navigatiei nu afecteaza cu nimic bordul masinii. Acestea sunt concepute special pentru fiecare marca si model in parte, astfel incat se vor integra perfect in habitaclul masinii. Fara prea multe batai de cap si cu costuri mici, poti conduce in siguranta si relaxat oricat ai nevoie!

Navigatiile cu sistemul de operare Android permit descarcarea tuturor aplicatiilor de pe telefon, direct pe bordul masinii. WhatsApp, Waze, Google Maps, Netflix, HBO GO, DIGI Online si multe alte aplicatii vor putea fi utilizate touchscreen pe masina ta.

Timpul petrecut in trafic va trece mult mai usor cu muzica preferata de pe Youtube sau cu videoclipurile haioase pentru pasageri. Ei nu iti vor disturba atentia, veti ramane focusati la drum si astfel poti conduce in siguranta.

Sistemele de navigatie auto sunt excelente pentru orice sofer, iar pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca sunt perfecte! Parchezi in siguranta, folosesti rute alternative, nu pui in pericol siguranta celorlalti participanti in trafic si vei putea fi relaxat pe tot parcursul drumului.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…
Cum alegeti o masina?

AutoCum alegeti o masina?

Indiferent ca vreti sa apelati la inchirieri autoturisme sau vreti sa va cumparati o masina trebuie sa determinati…