Sistem audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă pentru calitate audio profesională

0 Shares
0
0
0

Primăvara și vara sunt momente distractive în aer liber și muzica este o parte esențială a oricărei petreceri. Care difuzoare Bluetooth cu volum maxim vor păstra calitatea sunetului și nu vor transforma muzica într-un vuiet?

Un sistem de boxe portabile puternice este partenerul de încredere la orice eveniment. Bose S1 Pro sună ca un profesionist oricând, oriunde. Un sistem audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă oferă un sunet superior cu sistemul multi-poziție Bose S1 Pro. 

Sistemul S1 Pro este un difuzor PA versatil, monitor de podea, amplificator hands-on și sistem de muzică pur wireless, conceput pentru muzicieni, DJ și formații mari. Sistemul ultra-portabil S1 Pro PA este ușor (doar 6,8 kg), un corp robust și un mâner, pentru a-l face ușor de transportat. 

Cu bateria reîncărcabilă utilizată în S1 Pro, spectacolele și muzica pot fi redate oriunde, ore întregi. Pentru un sunet superior sistemul audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă, poate fi amplasat oriunde.

Îl poți amplasa pe podea, pe o masă sau chiar îl poți monta pe un raft, deoarece sistemul va oferi cea mai bună acoperire pentru fiecare cameră. În plus, Auto EQ menține un sunet optim în orice direcție.

Sistem audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă – Caracteristici

Problema la majoritatea dispozitivelor de acest fel,  este că sensibilitatea nu este întotdeauna indicată în caracteristicile dispozitivului. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece măsurătorile la intrări diferite, pot da rezultate diferite. Așa că ar trebui să te concentrezi asupra puterii și dimensiunii difuzorului.

Un alt parametru la care ar trebi să fii atent, este durata de viață a bateriei. Sistemul audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă este echipat cu un mixer cu 3 canale complet funcțional, controale de ton și ieșiri de linie pentru conectarea la alte sisteme. 

Poți reda cu ușurință muzică de pe dispozitivul tău mobil prin Bluetooth și poți oferi rapid o calitate excelentă a sunetului, cu procesarea încorporată ToneMatch pentru microfoane și chitare acustice. În cele din urmă, sistemul audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă combină performanța, portabilitatea și versatilitatea. 

Sistemul Bose S1 Pro este un partener adevărat pentru aproape orice eveniment, gata să ofere o calitate de sunet de neegalat oriunde ai nevoie de el. Sistemul ultra-portabil de difuzoare multi-poziție Bose S1 Pro oferă sunet profesional oriunde.

Sistem audio portabil Bose S1 Pro cu baterie inclusă – Volum și putere

Mulți oameni încearcă să facă rost din timp de boxe puternice cu volum maxim după preferințele și nevoile lor, dar acest lucru nu este atât de ușor. Această nevoie nu depinde de un parametru, deoarece puterea, sensibilitatea și chiar dimensiunea dispozitivului în sine sunt importante pentru acesta. Se crede că cu cât este mai mare puterea, cu atât acustica este mai puternică, dar de fapt acest parametru afectează numai indirect. Puterea este o măsură a fiabilității.

Cu cât este mai mare, cu atât volumul difuzorului poate fi reprodus fără distorsiuni.

Boxele pot deveni asurzitoare chiar și la 10 wați, dar sunetul va respira și, ca urmare, dispozitivul se va dezintegra rapid. Deci, putem concluziona că puterea mare este inclusă de producător numai în acele dispozitive care sunt proiectate pentru volum mare și spațiu mare.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…