Tehnici de relaxare pentru bebelusii care nu dau gres niciodata

0 Shares
0
0
0

Exista multe motive pentru care bebelusul tau poate sa nu fie relaxat: lipsa somnului, constipatie, colici, intolerante la un aliment sau unele boli, printre altele.

In plus, fiecare copil are o personalitate; unii sunt nelinistiti, altii mai relaxati, unii dorm multe ore, iar altii nu au nevoie de multe ore pentru a fi activi.

Daca citesti acest lucru, cu siguranta uneori ai fost nevoita sa gestionezi anumite momente dificile si chiar iti este greu sa iti faci o viata simpla atunci cand bebelusul tau este foarte agitat, fie din cauza personalitatii sale, fie din cauza unei probleme pe care o are.

Masaje pentru copii- Cum sa le faci?

Stiati ca contactul fizic cu alte persoane faciliteaza relaxarea?

Si una dintre modalitatile de a avea contact fizic si de a promova, de asemenea, relaxarea, sunt masajele. Un masaj este o modalitate simpla de a relaxa un copil si de a obtine, de exemplu, adormirea lui.

La randul sau, poate ajuta la relaxarea de zi cu zi a bebelusului daca este practicat frecvent. Iar masajele pentru bebelusi pot servi la indepartarea durerii, disconfortului si tensiunii care pot fi generate.

Deoarece scopul masajului este relaxarea, va fi foarte important ca mediul sa se insoteasca.

Prin urmare, pentru a va relaxa copilul cu un masaj, cautati mai intai un loc acasa sau unde va aflati, care este linistit, departe de zgomot si unde puteti plasa copilul pe o suprafata moale.

Apoi, trebuie sa asezati copilul pe spate si sa-i masati usor abdomenul intorcand palma mainii in sensul acelor de ceasornic.

Un masaj poate fi, de asemenea, un joc.

Se compune din a sta pe o suprafata confortabila pentru copil si a inchide ochii si apoi a aluneca o minge mica pe corpul sau, mai precis prin membre.

Veti vedea cum dupa 3 sau 5 minute copilul va fi mult mai relaxat.

Cand bebelusul va creste va puteti juca pe rand, mai intai bebelusul va fi cel care face masajul.

Ajuta bebelusul sa adoarma cu ajutorul unui balansoar Nuna Leaf Curv!

Rutine de liniste

Pentru ca bebelusul tau sa aiba o viata de rutina si linistita este foarte important sa implementeze unele obiceiuri in fiecare zi.

De cand se naste copilul, el trebuie sa inceapa sa aiba o rutina de a dormi, de a manca, de a se scalda, de a se juca, de a merge…

Trebuie sa ne asiguram ca fiecare moment, in special orele de somn, sunt intotdeauna in acelasi lucru. Si, de asemenea, efectuati fiecare activitate intr-un mod linistit.

Adica, in programul de somn trebuie sa va asigurati ca nivelul de zgomot este minim, in cazul baii la fel.

Toate acele momente ale zilei pe care vrei sa le relationezi cu momente de relaxare si liniste trebuie sa incerci sa le faci cu acelasi program si intr-un mediu care insoteste.

In plus, in aceasta rutina puteti include cateva elemente care ajuta la intarirea momentelor de relaxare, cum ar fi animalul sa de plus preferat.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…