Top 5 beneficii ale unui soft pentru cabinetele stomatologice

0 Shares
0
0
0

Un sistem automat pentru gestionarea activitatii trebuie sa fie o componenta stabila pentru managementul corect al clinicii sau cabinetului stomatologic. Acesta trebuie sa va ajute si sa va ofere caracteristicile potrivite pentru mai multa eficienta si performanta.

In ultima perioada, lumea digitala a evoluat, astfel ca fiecare domeniu de activitate beneficiaza de inovatii tehnologice. Un soft pentru cabinet stomatologic performant creste productivitatea angajatilor si imbunatatieste activitatea in ansamblu.

Fiecare persoana care administreaza o clinica stomatologica isi doreste ca aceasta sa functioneze cat mai eficient si mai profitabil. Un astfel de soft stomatologie  va usura sarcinile de lucru la birou. In plus, prin intermediul unui astfel de sistem, fluxul de lucru va fi mai performant si va creste calitatea serviciilor oferite.

  1. Inregistrari electronice

Un soft cabinet stomatologic automatizeaza complet managementul inregistrarilor. Fie ca este vorba despre inregistrarile pacientilor, inregistrarile angajatilor, inventare sau orice alte tipuri de inregistrari, programul informatic permite integrarea tuturor informatiilor si sincronizarea oricaror sarcini. De asemenea, ofera o mai buna stocare si securizare a informatiilor.

Fisierele sunt complet protejate impotriva oricarui furt de informatii, distrugeri accidentale, deteriorari sau pierderi. Folosirea unei optiuni automatizate pentru pastrarea fiselor medicale este, cu siguranta, mai buna decat utilizarea unui dulap de depozitare in cabinetul stomatologic.

  1. Fisa medicala a pacientului

Datele pacientului sunt incluse in sistem, centralizate si organizate pentru acces rapid la informatii si la istoric. Acestea pot fi accesate oricand si de oriunde, fara a pierde timp pretios cu cautarea in arhiva. Un soft stomatologie simplifica procesele de administrare a muncii de birou si faciliteaza gestionarea informatiilor despre pacienti.

  1. Programare online

Integrarea unui calendar in aplicatie pentru rezervari online rezolva probleme des intalnite in cabinetele stomatologice. Accesibil pacientilor si utilizatorilor, un modul de programare ofera rapid informatii despre rezervarile pacientilor, listele de pacienti, notificari, date de contact. In plus, sunt evitate erorile de comunicare si confuziile intre angajati si clienti.

  1. Evidenta costurilor si a incasarilor

Un soft stomatologie rationalizeaza sarcinile administrative. Intr-un cabinet stomatologic exista intotdeauna o multime de date si informatii. Evidenta cheltuielilor generate de angajati si de clinica, facturarea si incasarile, inregistrarea, sunt cateva din sarcinile pe care un sistem automat le poate urmari mult mai usor. Un soft cabinet stomatologic integrat simplifica fluxul de lucru al personalului, ceea ce duce la o ingrijire mai eficienta si mai rapida a pacientului.

  1. Urmarirea eficienta a activitatii

Pentru o clinica stomatologica rapoartele de activitate sunt deosebit de importante. Strategia si buna practica se bazeaza pe analiza proceselor de lucru. Sistemul automat permite gestionarea si monitorizarea numarului de pacienti, a interventiilor efectuate, aprogramarilor, eficienta angajatilor si a datelor financiare.

  1. Cresterea profesionalismului

Automatizarea proceselor de lucru prin intermediul unui soft stomatologie personalizat imbunatateste eficienta si profesionalismul. Pacientului i se prezinta toate informatiile intr-o forma digitala, prin transmiterea de notificari prin email sau SMS.

Un sistem automat contribuie de asemenea la cresterea incasarilor, reducerea timpului pentru sarcinile de lucru manuale, imbunatatirea relatiei cu clientii. Soft-ul de management al clinicii ofera o rentabilitate semnificativa si cresterea gradului de satisfactie al clientului. Gestionarea operatiunilor zilnice simplifica procedurile administrative si ofera acces complet si rapid la informatii organizate.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…