Trage cu ochiul!

0 Shares
0
0
0

Pentru această scamatorie va fi nevoie să stâpâneşti o nouă abilitate,şi anume să tragi cu ochiul.Adică,să arunci o privire rapidă la ultima carte din pachet,fără ca spectatorii să bage de seamă.

Abilităţi :
– distragerea atenţiei
– tăierea cărţilor
– trasul cu ochiul

Dificultate : cinci stele.

1.Amestecă pachetul de cărţi şi nu uita să arunci o privire la ultima carte.

2.Răsfiră cărţile în mână,cu faţa în jos,şi cere-i voluntarului să tagă o carte şi să o păstreze.Strânge pachetul la loc.

3.Pune pachetul pe masă,cu faţa în jos,şi spune-i voluntarului tău că vei tăia cărţile în teancuri mai mici,pe care le vei pune unele peste altele.Ia un teanc subţire din pachet şi pune-l lângă pachetul principal.Repetă procedeul de câteva ori,până când rămâi cu cinci su şase teancuri.
PONT!
Taie pachetul în teancuri subţiri,de doar câteva cărţi fiecare,ca să nu râmâă fără cărţi înainte ca voluntarul să îşi pună cartea deasupra (pasul 4).
4.Spune-i voluntarului tău să pună cartea aleasă deasupra unuia dintre teancuri.Apoi ridică teancul principal şi aşază-l deasupra celui cu cartea aleasă.Cartea la care ai tras cu ochiul mai devreme se află acum deasupra cărţii lui.

5.Întoarce cărţile cu faţa în sus şi desfă-le în evantai,de la stânga la dreapta.Cartea voluntarului va fi în dreapta celei la care ai tras cu ochiul.

0 Shares
You May Also Like