Un kit ambreiaj Audi – o solutie salvatoare!

0 Shares
0
0
0

 

De ce este un kit ambreiaj Audi o solutie salvatoare? Pentru ca te salveaza chiar de riscul unui accident atunci cand ambreiajul bolidului tau Audi a inceput deja sa patineze si te impiedica sa conduci masina asa cum ti-ai dori. Ambreiajul iti va da cateva semnale inainte de a te lasa balta, iar tu poti sa previi complicatiile cumparand un kit de ambreiaj Audi care sa fie potrivit modelului tau de Audi.

Patinarea de care vorbeam este unul dintre aceste semne. Ce se intampla de fapt? Cand accelerezi viteza nu creste decat foarte incet fata de cum ar trebui sa creasca in mod normal, iar aici nu mai vorbim de un ambreiaj intact. In timpul patinarii, se poate si sa simti un miros ca de cauciuc ars, semn ca transmisia nu se mai face corespunzator si are loc o uzura.

Ambreiajul, atat la Audi cat si la orice alta marca de automobile nu este o singura piesa, ci face parte dintr-un grup de piese auto ce cuprinde volanta, placa de presiune, discul de ambreiaj si rulmentul de presiune.

Unele dintre aceste piese, cum e discul, se uzeaza atunci cand oprim si pornim masina in mod repetat. Asta se intampla de regula cand circulam in orase in care traficul este intens si conducem de exemplu in fiecare zi.

Exista si alte semne in afara de patinare sau un miros de garnitura arsa. De exemplu, e posibil ca masina sa nu mai intre in viteza atunci cand schimbarea vitezelor se face la rece. S-ar putea sa iti dai seama ca ceva nu e in regula si pentru ca pedala se simte altfel atunci cand o actionezi, se poate sa aiba o alta pozitie decat cea normala.

Daca vrei ca ambreiajul tau de Audi sa reziste sute de mii de kilometri fara probleme, ai grija cum il folosesti. Foarte important este sa apesi intotdeauna pedala de ambreiaj pana in podea la schimbarea vitezelor si sa nu tii pedala apasata in timpul mersului pe cat posibil.

Cand ambreiajul iti da semne de uzura, este mai bine sa il inlocuiesti din timp folosind un kit ambreiaj pentru Audi de la un magazin de incredere. Cumpara acum un kit de ambreiaj online din magazinul egarajul.ro!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…