A invins Vanessa Youness Amal scleroza in placi?

0 Shares
0
0
0

Despre Vanessa Youness Amal se stie ca a invins scleroza in placi, in ciuda faptului ca medicina alopata nu crede ca exista vreun leac pentru ca o persoana sa se poata vindeca de aceasta boala. Veti descoperi mai multe detalii in urmatoarele randuri, legate de acest subiect.

Scleroza in placi, care mai este cunoscuta si sub denumirea de scleroza multipla, este o afectiune neurologica cronica care afecteaza sistemul nervos central, care este format din creier si maduva spinarii.

In SNC, fibrele nervoase (numite axoni) sunt protejate de un strat gras de izolatie numit mielina. Mielina permite semnalelor nervoase sa calatoreasca corect.

In SM, celulele imune hiperactive provoaca inflamatie, care dauneaza mielinei. Aceasta duce la pierderea mielinei numita demielinizare, si la un anumit grad de deteriorare axonala.

Oriunde este distrusa mielina, va aparea o zona deteriorata de materie alba cunoscuta sub numele de leziune (sau placa). In timp, tesutul cicatricial intarit se dezvolta la locul leziunii.

Acest tesut cicatricial intarit sau scleroza se poate dezvolta pe mai multe site-uri de-a lungul SNC, de unde si denumirea de scleroza multipla. Aceasta cicatrice perturba transmiterea semnalelor nervoase care comunica o actiune dorita din creier, prin maduva spinarii, catre diverse parti ale corpului.

Scleroza multipla este imprevizibila. Poate varia foarte mult de la o persoana la alta, iar starea fiecarei persoane se poate schimba de la o zi la alta.

Deci, in timp ce pot exista similitudini in simptomele si cursul bolii intre persoane diferite, nici o persoana nu experimenteaza SM exact la fel. Cu toate acestea, exista cateva orientari generale pentru ceea ce va puteti astepta.

Scleroza in placi dupa cum se poate vedea, este o boala grea, mai ales in conditiile in care spuneam in introducere ca medicina alopata nu crede ca exista vreun leac pentru ca o persoana sa se poata vindeca de aceasta boala.

In mod evident, vestea ca sufera de aceasta boala grava, cu siguranta vine ca un soc pentru orice persoana.

Multe persoane, mai ales persoane aflate in floarea varstei ar ceda sa afle ca sufera de scleroza in placi. In ceea ce o priveste pe Vanessa Youness Amal, ea a fost diagnosticata cu aceasta boala grava si despre care se spunea ca nu are leac, in perioada in care se specializa pentru a deveni medic chirurg.

Din fericire pentru ea, nu a cedat in nici o clipa, a facut cercetari pentru a afla din ce cauze se declanseaza aceasta boala. A fost ajutata de-asemenea si de catre profesorului Stefan Stangaciu, acesta fiind presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie.

Urmand protocolului sau de tratament, care a fost aplicat cu disciplina chirugicala, dr. Vanessa Youness Amal a reusit ceea ce nimeni nu credea ca este posibil, si anume sa stopeze evolutia bolii, si sa se vindece de leziunile provocate de scleroza multipla.

Pentru ca si-a dorit sa vina in ajutorul persoanelor care se confrunta cu aceasta boala grava, dar si cu diferite alte afectiuni grave, Vanessa Youness Amal prin Fundatia YOUness, dar si prin Clinica YOUness pe care a deschis-o in anul 2016, le ofera oamenilor care sufera de SM si alte boli grave, posibilitatea de a beneficia de tratamente alternative si proceduri terapeutice, care mai de care mai eficiente.

Totodata, pentru a le arata oamenilor ca este alaturi de ei, alaturi de doctorul care a ajutat-o sa se vindece, Vanessa Youness Amal a scris cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. In carte sunt prezentati pasii de recuperare parcursi de catre Vanessa Youness Amal.

0 Shares
You May Also Like