Care sunt avantajele unor hale industriale?

0 Shares
0
0
0

De cativa ani deja putem vedea cu totii cat de mult poate conta pentru o tara segmentul industrial. Este corect ca aproape toate lucrurile pot fi importate si ca ne putem folosi de acest sistem ca de o parghie, insa in mod clar cu totii constientizam faptul ca economia unei tari nu poate exista fara hale industriale, fara spatii de productie si fara productie in sine.

Construirea de hale industriale a stagnat o buna perioada de timp pana sa ajunga sa fie din nou cunoscuta si in tara noastra. Din aproape cei mai importanti producatori agricoli am ajuns sa fim cei care parca fug de acest segment. Din pacate am putea spune, deoarece industria poate aduce multiple beneficii celor implicati in aceasta.

Din fericire insa pare ca si la noi a revenit conceptul de industrie, si tocmai de aceea pare ca in ultima perioada construirea de hale industriale si-a revenit cat de cat. Aceste tipuri de structuri sunt deosebit de avantajoase, iar avantajele sunt foarte usor de descoperit, chiar si fara a avea cunostinte mari in domeniu.

Greutatea redusa a materialelor poate fi incadrat ca fiind primul avantaj al acestor constructii. Daca pana acum cunoscusem doar greutate masiva a betonului si a armaturilor ce asigurau monolitizarea structurilor, iata ca din ce in ce mai mult datorita greutatii lor foarte mici halele industriale par sa castige teren.

Dispunerea pe suprafete mari de teren, cu usurinta chiar, face ca aceste tipuri de hale sa poata fi utilizate chiar si acolo unde poate ca nimeni nu s-ar fi asteptat. Asa cum bine stim, atunci cand vorbim despre mediul industrial, una dintre caracteristicile de baza este dispunerea in teren.

In cele mai multe dintre cazuri zonele industriale sunt dispuse la periferiile oraselor, avand grija ca vanturile dominante sa asigure dispersarea particulelor in sens invers zonelor locuite. Insa in multe dintre cazuri periferiile oraselor nu permiteau construirea unor astfel de structuri, fie datorita conditiilor de mediu, fie din cauza terenului, lucru care insa astazi poate fi depasit cu usurinta prin amplasarea halelor industriale.

Un alt avantaj al acestor structuri consta in faptul ca nici costurile nu vor fi atat de ridicate precum in cazul constructiilor uzuale din beton. Costul total al desfasurarii lucrarilor de construire va fi unul mult mai mic decat ne-am astepta, deoarece in ele sunt incluse si costurile de transport, montaj si realizare, care in mod cert sunt mai mici decat cele cunoscute pana acum.

Pentru realizarea acestor tipuri de constructii insa este necesar sa avem langa noi persoanele care cunosc modul in care acestea trebuie executate.

De aceea o firma specializata, care sa ne poata pune la dispozitie si echipele calificate de muncitori, se poate dovedi a fi cea mai buna solutie pe care o puteam avea la indemana. Compania al carui site il putem mentiona, si anume  http://avangart.org/hale-industriale/ pune la dispozitia clientilor toate serviciile de realizare a acestor tipuri de structuri, astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor si mai ales unul care sa le poata si depasi, conducand astfel la reabilitatea industriei din tara noastra.

0 Shares
You May Also Like