Care sunt problemele comune ale telefoanelor Huawei?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentioneaza sa isi cumpere un smartphone nou, cele mai multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele scoase pe piata de catre Huawei, care este unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri la ora actuala. Dispozitivele acestui producator sunt concurente foarte puternice pentru dispozitivele Samsung si Apple.

Cu toate acestea, exista cateva probleme cu care va puteti confrunta in cazul in care alegeti un asemenea smartphone, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom aborda acest subiect.

Probleme Huawei Dongle

Acum, dongle Huawei este un hardware cu totul diferit produs de compania chineza si, in timp ce poate fi utilizat pentru a gestiona un dispozitiv Huawei, este utilizat in principal ca banda larga fara fir conectat la un laptop sau un computer. Inainte de a trece prin masuri extreme (cum ar fi cumpararea unuia nou sau hartuirea asistentei tehnice a furnizorului dvs.), asigurati-va ca urmati mai intai aceste sfaturi de depanare de baza:

Pasul 1: Reporniti dongle-ul deconectandu-l si reluandu-l dupa 10 sau mai multe secunde. O lumina albastra solida sau ciana va va indica ca este intr-adevar pornita.

Pasul 2: Verificati daca dongle-ul dvs. este conectat corect. Asigurati-va ca nu exista distrageri intre dongle si portul USB al laptopului / PC-ului.

Pasul 3: De asemenea, verificati daca cartela SIM din interiorul dvs. este introdusa corect si este blocata.

Pasul 4: Confirmati ca setarile browserului dvs. sunt compatibile cu dongle. Dupa ce v-ati conectat deja dongle-ul la laptop / PC, accesati optiunea „Instrumente” din exploratorul sistemului de operare. Faceti clic pe „Optiuni internet”, apoi pe fila „Conexiuni”. Bifati caseta „Nu formati niciodata o conexiune”, apoi mergeti la setarile „LAN”. In aceasta pagina, asigurati-va ca totul nu este bifat.

Probleme display

Atunci cand discutam despre problemele unui display Huawei, trebuie sa precizam ca acestea de cele mai multe ori sunt cauzate de catre utilizatori, sau mai bine spus de neglijenta acestora. Telefoanele Huawei care sunt protejate cu o folie de protectie aplicata pe ecran, de regula nu au asemenea probleme si nu necesita vizite in service.

In schimb, telefoanele Huawei care nu au aplicata folie de protectie pentru ecran, in urma unui impact cu un obiect dur sau in urma unei cazaturi, ajung in service pentru o inlocuire display Huawei.

Telefonul Huawei nu se incarca

Aceasta este o alta problema care poate fi rezolvata pe dispozitivul Huawei. Unele dintre cauzele comune pot fi mentionate mai jos:

  • Telefon defect
  • Problema temporara in telefon
  • Baterie deteriorata
  • Unitate sau cablu defect de incarcare

Pasul 1: Incercati sa schimbati cablul de incarcare deoarece uneori telefonul Huawei nu se incarca daca cablul incarcatorului este deteriorat. Verificati daca telefonul se incarca dupa schimbarea cablului de incarcare.

Pasul 2: Resetati dispozitivul

Uneori software-ul necesita o repornire pentru ca telefonul sa se incarce corect. Resetati dispozitivul si vedeti daca problema este rezolvata.

Opriti telefonul si apasati volumul in sus, volumul in jos si tasta de pornire pana cand apare ecranul de test. Da drumul tastelor dupa ce apare ecranul. Selectati Resetare din fabrica si apoi alegeti „confirma stergerea tuturor datelor utilizatorului”. Selectati „da” pentru a confirma selectia urmata de selectarea „da-stergeti toate datele utilizatorului”. Dati clic ok.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor Huawei.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…