Care sunt problemele cunoscute ale lui Nokia 3?

0 Shares
0
0
0

Nokia 3 a fost disponibil pe piata pentru prima data in februarie 2017. Vine cu ecranul de 5 inci prin care va puteti asigura de rezolutia de 720 x 1280 pixeli. Pentru performante, Nokia l-a echipat cu un procesor quad-core de 2 GB de memorie RAM si 1,3 GHz, care este cel mai potrivit pentru cei care au nevoi de baza. Dispozitivul este dotat cu ROM de 16 GB si este posibil sa fie extins cu pana la 28 GB printr-un card microSD.

Aceasta este informatia de baza despre configuratia hardware pe care ar trebui sa o cunoasteti inainte de a sti despre problemele si corectiile comune ale Nokia 3. Unul dintre cele mai bune lucruri este faptul ca acesta impacheteaza o camera foto primara de 8MP si o jumatate pe cealalta parte, adica una secundara.

Desigur, puteti captura instantanee de calitate si fara sa va faceti griji pentru nimic. Este posibil sa nu aveti idee, dar Nokia 3 este suficient de bun atunci cand vine vorba de baterie de rezerva. Acest lucru se datoreaza bateriei de 2630mAh cu care a fost prevazuta pentru o utilizare decenta. De asemenea, Nokia 3 ruleaza pe tehnologia Android 7.0, care pur si simplu creste performanta.

De precizat insa este faptul ca Nokia 3 este mult mai sensibil in comparatie cu vechile telefoane ale brandului. Astazi daca scapati pe jos un asemenea smartphone, sansele de a necesita o inlocuire display Nokia 3 sunt foarte mari. In urma unui impact insa sau in urma unei cazaturi a unui telefon vechi, o asemenea interventie nu ar mai fi fost necesara.

Acesta este doar un exemplu, pentru ca Nokia 3 este un smartphone care este mai sensibil comparativ cu vechile generatii si care poate avea diferite defectiuni. Iata asadar ce defecte poate avea acesta.

Probleme de performanta (probleme si solutii comune Nokia 3)

Performanta este ceva ce poate fi usor afectat de o multime de factori. Cert este ca un dispozitiv trebuie sa functioneze cu atat de multe aplicatii si alte sarcini si nu este intotdeauna necesar ca acestea sa aiba o natura similara. Problemele legate de performanta pot fi evitate prin metodele si instructiunile mentionate mai jos:

 • Evitati sa folositi telefonul cand se incarca;
 • Scanati memoria principala pentru orice fisier neasteptator;
 • Aplicatiile care nu sunt instalate din Play Store trebuie eliminate;
 • Curatati memoria cache a dispozitivului.

Probleme de conectivitate

Aceste probleme sunt adesea confundate ca probleme hardware, dar ca utilizator, trebuie sa tii cont de acest lucru ca nu este intotdeauna necesar. Problemele de conectare s-ar putea datora mai multor altor motive de care majoritatea utilizatorilor nu stiu cu adevarat.

Prin urmare, ar trebui sa incercati urmatoarele metode inainte de a vizita atelierul de reparatii autorizat pentru a obtine dispozitivul verificat pentru o defectiune hardware.

Probleme de conectivitate Bluetooth

 • Asigurati-va ca nu exista nicio problema in driverul Bluetooth al telefonului;
 • Daca aveti cunostinte de baza despre acelasi lucru, reinstalati-l in telefon;
 • Pastrarea istoricului dispozitivelor conectate anterior timp indelungat nu va permite sa pastrati ritmul in aceasta problema;
 • Daca dimensiunea fisierului pe care il transferati / trimiteti este prea mare, asigurati-va ca aveti spatiul / memoria corespunzatoare disponibile pe telefon;
 • Efectuati o resetare din fabrica daca acest lucru nu va rezolva problema;

Probleme de conectare Wi-Fi

 • Este posibil ca Wi-Fi sa nu functioneze din cauza conexiunilor de cablu libere sau necorespunzatoare;
 • Efectuati o inspectie automata a oricarei defectiuni a routerului Wi-Fi. Reconfigurati-l in caz ca se simte nevoia de acelasi lucru;
 • Uitati de retea si adaugati-o din nou. Acest lucru va va rezolva ingrijorarea;
 • Introduceti detalii corecte despre autentificare in dispozitiv.
0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…