Ce este un calculator all in one?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca in ultimul timp oamenii au inceput sa foloseasca acasa din ce in ce mai mult telefoanele mobile sau tabletele pentru a naviga pe internet sau in diferite alte scopuri, ori altii au inceput sa foloseasca laptopurile in aceleasi scopuri, exista inca o multime de persoane care isi cumpara PC-uri pentru acasa.

Ei bine, cei care au nevoie de un calculator foarte performant pentru acasa, in functie de buget si in functie de nevoi, fie isi aleg un echipament nou, fie isi indreapta atentia catre un echipament refurbished.

In ceea ce priveste calitatea, intre cele doua categorii de calculatoare nu exista diferente foarte mari, insa in ceea ce priveste pretul da. Calculatoarele refurbished sunt mai ieftine decat cele noi.

Pentru utilizatorii care au nevoie acasa de un echipament performant dar nu si scump, solutia poate fi reprezentata de multimea de calculatoare second hand i7 existenta pe piata. In momentul in care discutam despre astfel de calculatoare, discutam despre calculatoare de cea mai noua generatie, chiar daca sunt ele second hand, deci discutam despre echipamente de cea mai buna calitate.

In schimb, exista si calculatoare second hand de generatie i5 care pot sa functioneze perfect, si care pot indeplini cerintele oricarui utilizator, iar preturile acestora sunt si mai atractive. Pentru utilizatorii care au nevoie de echipamente ieftine sau foarte ieftine, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a-si alege calculatoare second hand i3.

Pentru persoanele care au nevoie de un calculator acasa dar nu au foarte mult spatiu la dispozitie, un calculator all in one poate sa reprezinte cea mai buna solutie, iar in continuare vom vedea si de ce.

Ei bine, un calculator all in one este un calculator care are are intr-o singura carcasa inclus si monitorul si unitatea centrala. De regula, aceste calculatoare sunt intalnite la birourile diferitelor firme, insa exista si persoane care isi cumpara pentru acasa astfel de echipamente.

Un prim avantaj pe care il au aceste calculatoare este reprezentat de marime si dimensiuni. In comparatie cu calculatoarele normale, aceste echipamente all in one reprezinta un echipament complet, care mai are nevoie doar de mouse si de tastatura pentru a fi functional.

Calculatoarele all in one nu au acele fire incalcite precum celelalte calculatoare, si nu au nevoie de un birou foarte mare sau de o masa mare.

Marele dezavantaj insa pe care il au aceste echipamente este acela ca ele nu pot fi supuse unui proces de imbunatatire, asa ca utilizatorii care isi cumpara un astfel de echipament nu prea au cum sa isi imbunatateasca sistemul.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti in ceea ce priveste categoria de calculatoare all in one.

Deci, cei care isi doresc un calculator pentru acasa, in functie de preferinte si de nevoi isi pot alege un calculator normal. Cei care insa nu au spatiu foarte mult acasa, isi pot indrepta acum atentia si spre un echipament din categoria all in one.

 

0 Shares
You May Also Like