Ce functii poate avea o combina cosmetica profesionala?

0 Shares
0
0
0

Combina cosmetica este un echipament care este mai mult decat necesar in orice cabinet sau salon de cosmetica, dat fiind faptul ca este capabila sa usurez si cihiar sa presteze mult mai bine munca oricarei cosmeticiene.

Exista in clipa de fata in Romania mai multi furnizori care vand combina cosmetica, cu mai multe sau mai putine functii, iar fiecare salon trebuie sa cumpere astfel de echipamente, pentru a tine pasul cu tendintele.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt functiile unei cabine cosmetice.

O prima functie a unei combine cosmetice poarta denumirea de vapozon sau terapie cu aburi, iar aceasta terapie are o multime de avantaje pentru organism, dat find faptul ca imbunatateste metabolismul, permite eliberarea enzimelor de colagen, etc.

O alta functie a unei combine cosmetice este functia vacuum. Utilizarea acestei functii este deasemenea foarte importanta dat fiind faptul ca vacuumul imbunatateste tonusul muscular al pielii, stimuleaza elasticitatea firbelor din derm, diminueaza ridurile si elimina sebuumul.

Functia spray este o alta functie importanta a unei combine cosmetice, si se foloseste pentru a se pulveriza substantele lichide in cadrul anumitor etape ale diferitelor tratamentelor cosmetice.

Periile reprezinta si ele o functie importanta a combinelor cosmetice, iar aici discutam despre periile rotative cu turatie reblabila. Ele se folosesc pentru realizarea unui peeling perfect pe fata si corp.

Lampa Wood reprezinta fara doar si poate o alta functie foarte importanta a unei combine cosmetice. Aceasta functie importanta a combinei cosmetice se foloseste pentru a diagnostica in special pentru partea estetica, dermatologica, pentru partea de oftalmoligie dar si pentru investigarea pielii in saloanele de cosmetica.

Lupa cu lumina rece reprezinta un alt element foarte important al unei combine cosmetice. O astfel de functie este cea care permite realizarea unei examinari in amanunt a pielii care urmeaza sa fie diagnosticata si tratata.

O alta functie foarte importanta a uneo combine cosmetice este functia electroderm, iar apoi trebuie facuta precizarea ca o alta functie si anume functia Galvanoderm este extrem de importanta, si se foloseste in cadrul tratamentelor de ionizare si dezincrustare.

Functia cu ultrasunete are deasemenea o importanta majora si se foloseste in cadrul diferitelor tratamente corporale sau chiar in cadrul diferitelor tratamente faciale. Ultima functie a unei asemenea combine cosmetice este functia lonoderm, care creaza curenti terapeutici pentru iontoforeza si galvanizari, sub forme de unde continue sau patrate.

Asadar, acestea sunt functiile pe care le poate avea o cabina cosmetica cu 10 functii. De precizat insa este faptul ca exista si combine cosmetice mai performante, care au 11 functii, sau combine cosmetice cu 14 functii, ori combine cosmetice cu 16 functii.

Exista deasemenea si combine cosmetice care au doar doua functii, 3 functii sau 5 functii. Un salon de infrumusetare insa care detine o combina cosmetica cu 10 functii, poate fi considerat un salon bine dotat.

Saloanele care inca nu dispun de asetfel de echipamente performante, au mult de pierdut, pentru ca in curand nu mai pot tine pasul cu saloanele foarte bine dotate.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…