Avantaje Wp SocioMate si de unde il cumperi ieftin

Avantaje Wp SocioMate si de unde il cumperi ieftin
optimizare Dan Bradu

Anul acesta am mers pe ideea de cheap seo tools. Printre avantaje voi enumera faptul ca toate produsele cumparate de mine sunt tooluri seo de cea mai buna calitate iar pretul abonamentului este unul foarte bun care ramane constant pe viata. In plus, ai si avantajul de a utiliza cele mai bune utilitare seo la pachet. Pretul insa creste pe masura ce locurile se ocupa.

Iata avantajele pentru Wp Sociomate

Complet scalabil si repetabil

Doriti sa instalati pe mai multe site-uri, repetati si scalati configuratia dvs. din nou si din nou folosind acest software? Luati licenta pentru nelimitat de site-uri si incepeti treaba.

100% Newbie Friendly

Am construit acest plugin cu intentia de a permite oricui (da, oricui) sa utilizeze acest software si sa inceapa sa obtina automat fani nelimitati. Urmariti doar videoclipurile noastre si in cateva minute sunteti gata sa lansati campania.

WP Socimate Pro. Obtineti acest pachet de upgrade pro daca doriti de 10X mai multa putere, integrare Pinterest si Reddit si sa cresteti campania nelimitata.

Cu aceasta actualizare, veti putea rula un numar nelimitat de campanii pentru orice numar de profiluri de social media de pe site-ul WP unic. Veti putea sa va dezvoltati toate mediile sociale, in orice fel de nisa diferita, de la tabloul dvs. unic.

De asemenea, aveti posibilitatea sa integrati complet posturile Pinterest si subdirectorul Reddit la software, astfel incat sa puteti obtine continut din aceste retele si sa obtineti trafic si de la acestea. Puteti, de asemenea, sa difuzati complet promotii personalizate in intregul cont social media conectat la pilotul automat complet.

Mai mult, puteti utiliza fila personalizata puternica pentru a va permite promovarea reciproca a profilurilor media sociale.

Cu Alertele si rapoartele zilnice de e-mail, nu va trebui sa va conectati la site-ul dvs. pentru a vedea cum sunt campaniile dvs.

In schimb, veti primi rapoarte zilnice de e-mail pentru fiecare dintre campaniile dvs. din Mesaje primite. De asemenea, va ofera o noua fila Crestere la interfata dvs. si va arata un grafic care se actualizeaza zilnic cu datele din fiecare dintre campaniile dvs.

WP Dezvoltatori Socimate

WP Socimate Developers. Obtineti acest pachet de upgrade pentru dezvoltatori si generati cu usurinta sute sau chiar mii de dolari intr-o saptamana.

Cu aceasta actualizare, veti putea configura si utiliza WP Socimate pentru site-urile clientilor. Puteti, de asemenea, sa crestetii paginile  cu fani nelimitati pe autopilot complet. In plus, puteti creste, de asemenea, clientii Twitter si Instagram pentru adepti nelimitati.

Puteti sa va taxati clientii pentru orice suma de numerar doriti pentru acest serviciu pe care  l-ati oferit. Puteti chiar sa le percepeti un plan lunar sau anual sau sa le oferiti ca parte a pachetului / serviciului dvs. ca bonus. In acest fel, poti sa faci bani cu usurinta folosind WP Socimate fara a trebui sa faci asta singur.

Toate veniturile  din taxele platite de clientii dvs. sunt 100% ale dvs., nu este o taxa pe care trebuie sa o platiti pentru aceasta. Doar 10 clienti care va platesc 99 $ pentru 1000 de fani / trafic zilnic va vor oferi usor profit de 1000 $.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.