Ce masina iti poti cumpara de la amanet?

0 Shares
0
0
0

O masina este o necesitate, asa ca in cazul in care vrei sa iti cumperi o masina, trebuie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante.

In primul rand, in cazul in care nu iti cumperi o masina noua, ar fi indicat sa iti cumperi o masina care sa aiba cat mai putini ani de vechime.

Apoi, trebuie sa iti indrepti atentia spre un autoturism care sa corespunda cerintelor tale. De exemplu, daca locuiesti intr-un oras mare, si folosesti masina in mare parte pentru a merge la servici sau pentru a iesi in oras, atunci o masina care sa aiba motorul pe benzina, nu cu multi cai putere si nici cu o capacitate cilindrica mare, este ideala pentru tine.

Daca iti doresti o masina pentru a face naveta in afara localitatii, zi de zi cateva zeci de kilometri, atunci ai nevoie de o masina fiabila, o masina care sa aiba un motor diesel, cu o capacitate cilindrica undeva la 1900 – 2000 centimetri cubi, si care sa aiba peste 100 de cai putere.

Se stie faptul ca pe piata exista fel si fel de producatori auto, cum ar fi producatorii auto francezi de exemplu (Renault, Citroen, Peugeot), producatorii auto italieni (Fiat, Alfa Romeo, sau producatori auto mult mai scumpi despre care nu vom discuta insa), producatorii auto japonezi (Mazda, Nissan, Honda), sau alti producatori auto, insa producatorii germani (Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen sau Opel) sunt cei mai renumiti si scot pe piata cele mai bune masini.

Asadar, cel mai bine ar fi ca atunci cand vrei sa iti cumperi o masina sa iti cumperi una scoasa pe piata de catre un producator auto german. Daca vrei lux si eleganta poti alege Mercedes sau Audi. Daca vrei sportivitate, poti alege BMW.

Daca vrei o masina in care sa te simti bine, aspectuoasa, care sa ruleze bine si care sa nu fie foarte scumpa la intretinut, atunci trebuie sa alegi un model Volkswagen, in timp ce Opel reprezinta cea mai ieftina solutie.

Ei bine, masinile acestor producatori se pot gasi si la casele de amanet autoturisme, acolo unde oamenii care au nevoie de bani, aleg sa isi vanda masinile.

De ce isi vand masinile oamenii caselor de amanet? Pentru ca acolo masinile sunt evaluate pe loc, si primesc banii pe loc in schimbul masinii. De precizat insa este faptul ca in schimbul masinilor casele de amanet le ofera clientilor maxim 75% din valoarea de piata a acestora.

Exista chiar si situatii in care oamenii solicita imprumuturi financiare din partea caselor de amanet, asa ca lasa drept garantie masinile pe care le detin. Cei care nu isi permit sa isi plateasca datoriile, isi vor pierde masinile, iar acestea vor fi scoase la vanzare de catre casele de amanet.

Asadar, la casele de amanet se pot gasi diferite autoturisme, asa ca daca vrei sa iti cumperi o masina de calitate, la un pret atractiv, atunci ar fi indicat sa iti indrepti atentia mai intai de toate spre o casa de amanet, iar acolo sunt sanse mari sa gasesti o masina care sa faca fata cerintelor tale.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…