La ce este util CognitiveSEO?

0 Shares
0
0
0

Pentru a-si desfasura activitatea cat mai bine, specialistii SEO au nevoie de cele mai performante instrumente SEO, printre care si cognitiveSEO, insa toate aceste instrumente sunt foarte costisitoare.

Exista specialisti SEO, care isi aleg doar unul – doua instrumente pentru ca nu isi permit sa cheltuiasca foarte mult bani pentru a achizitiona mai multe tool-uri. Exista insa in prezent o oportunitate pentru cei care practica SEO, iar aici discutam despre seo collective buying, si care inseamna ca se pot cumpara in grup mai multe instrumente seo, pentru care se plateste un singur abonament. Aceasta lista include si cognitiveSEO, despre care vom discuta in continuare.

Cum te va ajuta cognitiveSEO?

Indiferent daca esti profesionist SEO, agentie de Digital Marketing, IMM sau Brand, daca iti doresti trafic mai mare sau sa monitorizezi evolutia site-ului, acest SEO tool iti ofera solutii profesioniste de analiza de digital marketing pentru afacerea ta.

O suita completa de SEO ce va descoperi toate problemele legate de trafic

Platforma cognitiveSEO este o solutie completa de digital marketing si singurul produs digital de SEO de care ai nevoie. Aplicatia semnaleaza toate problemele posibile pe SEO si ofera recomandari pentru solutionarea acestora astfel incat sa poti experimenta cresteri in ranking si trafic in cateva zile.

Platforma cognitiveSEO acopera toate nevoile pe care un profesionist SEO, webmaster sau marketer digital le-ar putea avea si ofera solutii eficiente pentru a creste traficul pe website: un audit complet al site-ului, factori on-page si off-page care ar putea influenta pozitia paginii web pe Google, research de keywords & urmarirea rank-ului, optimizarea de continut, analiza in detaliu pentru backlinks, prevenirea si recuperearea din penalitati Google, vizibilitate in retele de sociai media si multe altele.

Crawler-ul OnPage & auditul SEO care ajuta la repararea site-ului

Odata cu evolutia algoritmilor motoarelor de cautare, este nevoie de o solutie eficienta care sa iti asigure rankinguri cat mai bune. Auditul de site de la cognitiveSEO ajuta la detectarea tuturor punctele slabe ale site-ului inainte ca utilizatorii sa le descopere si va aduce la cunostinta cu exactitate ce impedica site-ul pentru a se pozitiona cat mai sus in motoarele de cautare.

Aplicatia cognitiveSEO pentru audit SEO crawleaza toate paginile pe care le gaseste intr-un site si ofera un set complet, personalizat de date usor de inteles si vizualizat. De asemenea, ofera si recomandari despre cum se pot repara erorile aparute, pentru a va putea depasi competitorii in motoarele de cautare.

Analiza backlink-uri, audituri de continut si monitorizare rank-uri pentru orice website

Fii mereu cu un pas inainte(a concurentei), prin analizarea si monitorizarea activa a site-ului tau si a celor ale competitorilor tai. Instrumentul acesta de SEO ofera un sistem unic de analiza: extrage datele cele mai relevante si le organizeaza astfel incat tu sa poti intelege cu usurinta motivele pentru care site-ul tau nu atinge performantele dorite, in timp ce competitorii tai au rank-uri foarte bune.

Detectare de link-uri nenaturale pentru penalizari manuale si algoritmice

Indiferent daca ai fost afectat de o penalizare algoritmica sau manuala, poti folosi instrumentul de detectare a link-urilor nenaturale pentru a identifica link- urile care au cauzat penalizarea. Tool-ul scaneaza intregul profil de link-uri si le detecteaza pe cele care ar fi putut atrage penalizarea. Dupa ce procesul de detectare este finalizat, poti crea o lista de contacte pentru administratorii site-urilor de pe care provin link-urile problematice. Daca apar din nou probleme, le poti cere acestora sa scoata hyperlink-ul sau poti genera un fisier Google Disavow intr-un format ce este gata de trimis.

Date unice pentru a identifica strategiile competitorilor

Identificarea si intelegerea cat mai exacta a strategiilor de marketing ale competitorilor este cheia succesului constant al unei afaceri online. O viziune completa asupra strategiei de link building implementata in timp sau o imagine de ansamblu a strategiei de continut iti va reduce sansele de a fi luat prin surprindere de tacticile oponentilor din nisa.

Cum folosesc alti profesionisti cognitiveSEO?

Aleyda Solis, consultant SEO si speaker international, foloseste cognitiveSEO pentru a-si gestiona clientii din digital marketing si pentru a crea pitch-uri de atragere a noilor clienti. Ea utilizeaza analiza de backlink-uri, monitorizarea rank-urilor si tool-ul de vizibilitate a continutului pentru a se documenta, a face analize si pentru a raporta catre clientii sai.

Cine mai foloseste cognitiveSEO?

Tool-urile de digital marketing sunt folosite in special de profesionisti SEO, agentii, brand-uri, IMM-uri si startup-uri. Pentru a putea profita la maximum de tool-ul cognitiveSEO, este recomandata o intelegere la nivel mediu ale SEO si marketingului online. Documentatia completa si sprijinul atent oferit clientilor nostri prin online support completeaza experienta cu tool-ul.

0 Shares
You May Also Like
Woo Commerce sau Magento?

BlogWoo Commerce sau Magento?

Cele mai bune solutii de e-Commerce sunt WooComerce si Magento – pe aceste doua platforme sunt dezvoltate peste…
Avantajele optimizarii unui site

BlogAvantajele optimizarii unui site

In timp ce optimizarea dinamica a preturilor si aprovizionarea cu produse se numara printre principalele preocupari ale proprietarilor…

SeoCe este procesul de optimizare seo?

Termenul seo este o prescurtare pentru Search Engine Optimization, care inseamna tradus in limba romana, optimizarea site-ului pentru…