Ce să porți la o plimbare cu balonul cu aer cald

0 Shares
0
0
0

O plimbare cu balonul cu aer cald poate fi o experiență cu care te întâlneşti o dată în viață. Este esențial să te asiguri că eşti pregătit/ pregătită corespunzător pentru această experiență. Dacă nu ai ținuta potrivită, călătoria poate fi mult mai puțin confortabilă și nu vrei să se întâmple asta.

1. În partea de jos

În funcție de perioada anului, poate fi necesar să alegi între pantaloni lungi și pantaloni scurți. Cei mai mulţi consideră că pantalonii sunt cea mai bună opțiune. Ţine cont că majoritatea plimbărilor cu balonul cu aer cald vor avea loc dimineața sau la apus, pentru că atunci curenţii de aer sunt mai liniştiţi.

Odată ce ai stabilit dacă vei purta pantaloni scurți sau lungi, trebuie să te asiguri că sunt confortabili. Când balonul cu aer cald aterizează, uneori poți fi expus la o aterizare ceva mai dificilă. Acest lucru te poate obliga să faci mişcări mai dificile sau să alergi. Aşadar poartă ceva confortabil și care îţi permite și să te miști uşor.

2. În partea de sus

Când vine vorba de ce să porţi pentru o plimbare cu balonul cu aer cald, este logic să iei în considerare vremea. Dacă mergi în mijlocul verii, sunt șanse să ai nevoie de un tricou cu mânecă scurtă.

Cel mai bun sfat pentru ce să porți la o plimbare cu balonul cu aer cald este să încorporezi câteva straturi. În funcție de temperatură și de prognoza meteo, asigură-te că ai două sau chiar trei straturi. Îţi recomandăm să începi cu un tricou. Deasupra ia ceva uşor cu fermoar care să-ți acopere brațele. Ca strat final, ar trebui să porţi o jachetă sau un hanorac.

3. Ochelari de soare

Unii oameni nu ies din casă fără ochelari de soare, în timp ce altora trebuie să li se reamintească continuu să-i pună. Dacă nu ești o persoană care călătorește des cu ochelarii, o plimbare cu balonul cu aer cald este un moment în care cu siguranță vei avea nevoie de ei.

Asigură-te că porți ochelari de soare pentru a te putea bucura mult mai mult de peisaj. Ochelarii de soare te vor ajuta să vezi mai bine tot ce se întâmplă dedesubt.

Dacă tot vorbim de soare, nu ar fi rău să ai la tine şi o cremă de protecţie solară.

4. Încălţăminte

Dacă hainele confortabile sunt importante, pantofii confortabili pot fi și mai importanţi. Într-un balon cu aer cald, nu există nimic pe care să te așezi. Vei sta tot timpul în picioare, iar dacă pantofii nu sunt comozi, îţi va fi dificil să te bucuri de plimbare.

Un alt lucru de reținut este că balonul cu aer cald probabil va ateriza și va decola pe un de câmp. Acesta poate fi noroios, ierbos sau chiar nisipos. A ține cont de acest lucru este o idee inteligentă.

5. Pălărie

O pălărie este un alt lucru important pe care să îl aduci cu tine într-o plimbare cu balonul cu aer cald. Aceasta îţi va proteja fața și capul de soare şi va oferi feței tale multă umbră. O pălărie este, de asemenea, un lucru inteligent de purtat din cauza căldurii la care vei fi expus în balonul cu aer cald. Deși majoritatea oamenilor nu experimentează niciun disconfort cu acest lucru, pălăria te va ajuta să te protejezi mai bine.

Intră pe activitatibrasov.ro dacă vrei să experimentezi o plimbare spectaculoasă cu balonul cu aer cald deasupra frumoaselor peisaje din depresiunea Targu Secuiesc.

0 Shares
You May Also Like