Culori pastelate pentru o nunta de vis

0 Shares
0
0
0

Amenajarea unei săli pentru nunţi necesită multă atenţie şi creativitate, dar în acelaşi timp, multă bătaie de cap. Aranjamente, floarale, culori reprezentative, tematică, toate aceste elemente ne copleşesc şi ne fac să devenim din ce în ce mai stresaţi.

Pentru a vă ajuta în luarea celor mai bune decizii, în articolul de astăzi vom discuta despre culori. Iar dat fiind anotimpul de afară, astăzi veţi descoperi culorile pastelate, astfel încât să faceţi cele mai bune combinaţii pentru nunta voastră.

Verde pastel

Verdele este simbolul naturii, al prospeţimii şi al fertilităţii. De asemenea, acesta se potriveşte perfect cu anotimpul renaşterii, dar şi cu  vara, tocmai datorită prospeţimii pe care o insuflă această culoare.

Alături de alb, verdele pastel ne aduce aminte de copilărie, fiind potrivită cuplurilor tinere şi joviale, care preferă simplitatea şi naturaleţea. În plus, această culoare caracterizează perfect o persoană sinceră şi responsabilă, gata să îşi protejeze familia. Aşadar, dacă vă regăsiţi în această descriere, vă recomandăm să alegeţi tonurile de verde, în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Roz pastel

Miresele iubitoare şi afectuoase vor fi întotdeauna atrase de nuanţele de roz. Tocmai de aceea, acestea sunt şi cele mai folosite în cadrul nunţilor tinere. În plus, rozul este un derivat al roşului, astfel că şi această culoare exprimă o notă de senzualitate şi eleganţă.

Deşi nu este o culoare la fel de pasională ca roşul, rozul a cucerit multe inimi, tocmai datorită purităţii acestuia. Pentru un plus de rafinament, vă sugerăm să optaţi pentru mai multe tonuri de roz, astfel încât să creaţi un contrast cromatic elegant, dar totodată pueril şi jovial.

Albastru pastel

O culoare care nu este att de prezentă în cadrul nunţilor, dar care exprimă la fel de mult rafinament este albastrul. Albastrul caracterizează o fire înţeleaptă şi înţelegătoare, fiind totodată şi un semn rece.

Astfel, pe lângă înţelepciune, albastrul semnifică pace şi linişte, dar şi armonie în viaţa de cuplu. În funcţie de preferinţele dumneavoastră, puteţi alege diferite tonuri de albastru, care să vă caracterizeze.

De exemplu, puteţi opta pentru tonurile de albastru deschis, pastelate, pentru a induce invitaţii într-o stare de linişte şi pace interioară. Pe de altă parte, puteţi opta şi pentru culorile de albastru închis sau albastru electric, acestea semnficând un plus de curaj din partea mirilor. Însă, indiferent de culorile alese, suntem convinşi să veţi avea o nuntă de vis, exact aşa cum aţi dorit!

0 Shares
You May Also Like