Cum functioneaza boabele de cafea verde?

0 Shares
0
0
0

Ce este defapt aceasta cafea verde? Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea neprajite. Multi oameni pretind ca iau extract de boabe de cafea verde care ajuta la pierderea in greutate. Principalele sale ingrediente active sunt compusi cunoscuti ca si acizi clorogenici, care sunt considerati a fi responsabili pentru efectele sale de pierdere in greutate.
Afla care sunt beneficiile boabelor de cafea verde si cum trebuie sa o consumam.

●    Cafeaua verde neprajita este mult mai puternica decat cea prajita. De aceea ea ne da mult mai multa energie si revigorare.

●    Studiile au indicat, de asemenea, ca acidul clorogenic imbunatateste nivelul de colesterol si trigliceride care ajuta pentru a avea o inima sanatoasa. Boabele de cafea verde pot contribui la o dieta sanatoasa si echilibrata.

●    Acidul clorogenic, de asemenea, functioneaza ca un antioxidant puternic, care se formeaza pentru a reduce absorbtia de carbohidrati, grasimi, si scaderea nivelului de zahar din sange.

●    Una dintre beneficiile boabelor de cafea verde este efectul de revigorare. Ea ajuta de asemenea la un nivel mai ridicat de concentrare.

●    Curatarea colonului. Atunci cand acidul clorogenic interactionează cu intestinele, boabele de cafea verde actioneaza ca un purificator natural. Din cauza proprietatilor antioxidante al acestor boabe, sistemul se va reglementa si va alunga toxinele intr-un mod lin.

●    Cercetarile au aratat un efect pozitiv asupra pielii atunci cand boabele de cafea verde se administreaza zilnic. Studiul sugereaza, ca boabele de cafea verde au niveluri puternice antioxidante, stimuleaza circulatia sangelui si ajuta la curatarea pielii si a porilor.

●    In mare parte doza zilnica este in functie de concentratia de extract de boabe de cafea verde, dozele au variat de la 120 pana la 300 mg de acid clorogenic. Asa ca in functie de concentratia boabelor de cafea verde, se recomanda consumul a 3 cani de cafea verde pe zi.

Cand vine vorba de boabe de cafea verde, Biosano este locul de unde putem comanda acest superaliment. Nivelurile de beneficii ale acestei cafele sunt mai mari decat la alte produse. Este un produs care se va sustine pe piata din motive bune.

Cu toate ca extractul de boabe de cafea verde a demonstrat ca are numeroase avantaje, trebuie sa intelegi semnificatia unui regim alimentar sanatos si sa se tina cont  de un antrenament, o activitate. Acest supliment ar trebui sa adauge la sanatatea ta.

0 Shares
You May Also Like