Optimizarea articolelor SEO pentru captarea traficului

0 Shares
0
0
0

Pasii prin care un website este creat trebuie neaparat urmati intr-o ordine logica. Trebuie inceput cu inregistrarea unui domeniu, cu un pachet de hosting si bineinteles cu crearea propriu-zisa. Site-ul poate fi creat prin apelarea la un web designer, sau unii pur si simplu il pot crea singuri cu ajutorul anumitor platforme.

Intretinerea unui website si mai ales cresterea notorietatii, depinde de cata importanta si mai ales cat timp i se acorda. Astfel, unul din cei mai importanti factori pentru captarea traficului este optimizare seo articole, folosita din ce in ce mai des.

Cei mai multi proprietari de site-uri neglijeaza acest proces, aceasta afectand negativ, pentru ca traficul de pe motoarele de cautare poate fi de pana la 65%. Mai exact, SEO presupune cateva tehnici de proiectare si totodata de actualizare a site-ului, cu un scop bine definit acela de a obtine pozitii cat mai sus in motoarele de cautare, in urma folosirii unor cuvinte cheie.

La nivel mondial exista multe motoare de cautare, insa Google detine monopolul pietei, de aceea majoritatea solutiilor sunt pentru SEO Google.

Cand website-ul este creat, sistemul trebuie realizat in asa fel incat sa includa html, tag-uri, precum si meta keywords, meta description, URL-uri etc. De asemenea, fiecare pagina a unui website trebuie sa aiba numeroase cuvinte cheie specifice si plasarea acestora in continutul paginii.

Algoritmul vechi Google considera ca un Page Rank foarte bun te ridica pe o pozitie fruntasa, motiv pentru care trebuie sa fi inscris in anumite portaluri directoare web si, in ultimii ani, bloguri in acelasi domeniu de activitate.

Dar pentru a va mentine pe aceeasi pozitie, este obligatorie o investitie constanta din partea tuturor clientilor in SEO. Google si-a modificat algoritmul de clasare, astfel ca, vor fi propulsate in clasament doar acele website-uri care sunt mobile, in defavoarea celor care nu sunt accesibile de pe dispozitivele mobile.

De asemenea, in ultimul timp, se vehiculeaza tot mai des notiunea de content marketing. Chiar Google are algoritmul axandu-se in special pe crearea si totodata publicarea continutului original si mai ales calitativ, cu relevanta pentru cititori. De aceea, se recomanda ca orice website sa detina un blog, indiferent de domeniul de activitate. Pe acest blog trebuie sa se publice in mod constant continut relevant pentru cititorii acestuia.
Daca o afacere online necesita performanta, este recomandata apelarea la un specialist SEO care sa implementeze metode si mai ales strategii SEO care sa ajute pentru captarea unui cat mai mare trafic de pe diferitele motoare de cautare, cu certitudine, investitia va fi una benefica in timp.

Trebuie inteles ca fara a utiliza servicii SEO o afacere care se dezvolta online poate avea un succes relativ la inceput, datorita unui site bine conceput, dar daca acesta nu va fi optimizat in mod constant pe parcursul derularii business-ului, risca sa piarda din atractivitate, traficul putand sa se reduca drastic intr-o perioada relativ scurta. Deci putem spune ca fara SEO vom avea un mare minus, care ne va duce la caderea business-ului.

0 Shares
You May Also Like
Woo Commerce sau Magento?

BlogWoo Commerce sau Magento?

Cele mai bune solutii de e-Commerce sunt WooComerce si Magento – pe aceste doua platforme sunt dezvoltate peste…
Avantajele optimizarii unui site

BlogAvantajele optimizarii unui site

In timp ce optimizarea dinamica a preturilor si aprovizionarea cu produse se numara printre principalele preocupari ale proprietarilor…

SeoCe este procesul de optimizare seo?

Termenul seo este o prescurtare pentru Search Engine Optimization, care inseamna tradus in limba romana, optimizarea site-ului pentru…
La ce este util CognitiveSEO?

SeoLa ce este util CognitiveSEO?

Pentru a-si desfasura activitatea cat mai bine, specialistii SEO au nevoie de cele mai performante instrumente SEO, printre…