Curiozitatile modelelor privind fotografia boudoir

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare femeie isi doreste sa detina o colectie de poze cu ea, poze foarte sexy si provocatoare, pe care sa le priveasca peste ani si ani, si pentru a-si aminti de anii tineretii.

Sunt alte femei care isi doresc astfel de fotografii pentru a-si suprinde partenerul in cel mai placut mod posibil, asa ca se gandesc sa apeleze la ajutorul unui fotograf de top precum Andreescu Gabriel.

Ei bine, in primul rand trebuie precizat faptul ca fotografiile boudoir se vor efectua intr-un dormitor, sau intr-o camera de hotel, acolo unde atmosfera este cat mai intima posibil, pentru ca astea sunt cerintele fotografiilor boudoir.

In mod evident femeile care nu au mai urmat asemenea sedinte foto, nu cunosc prea multe detalii privind acest tip de fotografie, asa ca au curiozitati si privind tinuta pentru sedinta foto, cu siguranta doresc sa stie si ce machiaj li se potriveste, si nu in ultimul rand, pozitile adoptate pentru a poza.

Un fotograf profesionist insa, cu siguranta poate sa ajute modelele in acest caz, cu cele mai bune sfaturi, astfel incat intr-un final pozele sa iasa impecabil.

Referitor la modele, trebuie precizat faptul ca sunt o multime de femei care fiind la prima sedinta foto de acest gen, sunt foarte timide. A avea emotii este ceva normal, insa cu siguranta emotiile vor disparea rapid.

Un fotograf profesionist cu siguranta va observa faptul ca dupa nici nu 15 minute de fotografiat, modelele vor incepe sa se obisnuiasca, emotiile vor disparea, iar modelele se vor simti din ce in ce mai confortabil cu aparatul foto.

Sunt alte modele care sunt extrem de timide, astfel incat sunt curioase daca pot sa mearga insotite la o asemenea sedinta foto. Ei bine, aici raspunsul poate sa fie diferit de la un fotograf la altul, insa cu siguranta un fotograf profesionist nu ar avea nici o problema in a lucra cu un model care a venit insotit la sedinta foto, in conditiile in care modelul se concentreaza pe poze, si nu lasa persoana care l-a insotit sa ii distraga atentia.

O alta curiozitate a modelelor care au de gand sa urmeze o astfel de sedinta foto, si care sunt la prima experienta, este aceea daca se pot ascunde micile imperfectiuni, precum ridurile, alunitele sau chiar si celulita de pe corp.

Ei bine, cu siguranta raspunsul va fi pe placul lor, pentru ca toate aceste imperfectiuni vor putea fi corectate la editarea fotografiilor, insa conteaza si cat de mari sunt aceste imperfectiuni, si nu in ultimul rand, conteaza zona corpului in care se gasesc acestea.

Sunt alte femei care se intreaba in cat timp isi primesc pozele, iar raspunsul aici difera de la un fotograf la altul, in functie de cat de multe poze s-au efectuat, dar si in functie de alte aspecte, insa de regula nu dureaza mai mult de 7 zile pana cand modeul isi va primi pozele.

Referitor la modul in care se livreaza fotografiile, acestea de cele mai multe ori sunt livrate online, in format digital, la cea mai mare rezolutie posibila.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…