De ce este nevoie intr-un salon de infrumusetare

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim despre saloane de infrumusetare ne gandim la mai multe servicii: coafor, manichiura, machiaj, tratamente, etc. Dar daca te gandesti sa iti deschizi propriul salon atunci ai nevoie de niste lucruri esentiale, pe care orice salon ar trebui sa le aiba: casca de coafor, scafa, sterilizator pupinel pentru diferite ustensile, etc. Mai jos gasesti o mica lista cu lucrurile esentiale de care un salon de infrumusetare are nevoie.

Necesare coafor

  • Scaune, oglinzi

Statiile de lucru sunt cel mai important loc de a incepe atunci cand iti proiectezi salonul si creezi bugetul salonului. Ai nevoie de oglinzi, bineinteles, dar si de scaune speciale pentru statia de coafat. Acestea trebuie sa fie cat mai de calitate, sa asigure confortul clientei sau clientului si sa iti permita tie o usoara manevrabilitate.

  • Casca de coafat

Casca de coafat poate fi un ajutor imens intr-un salon, poti pune un client sub casca de coafat cateva minute in timp ce poti incepe sa coafezi alt client. De asemenea tot la acest capitol vei avea nevoie de placa de par, ondulator, uscator de par si produse speciale pentru par: sampoane, masti, tratamente, etc.

Produse manichiura

Vei avea nevoie de scaune pentru pedichiura, masa si scaun pentru manichiura, lampa UV pentru unghiile construite cu gel si, bineinteles, pentru ca toate ustensilele tale sa fie sterilizate si curate, cu siguranta vei avea nevoie de un sterilizator pupinel.

Acesta sterilizeaza majoritatea ustensilelor care se folosesc zilnic intr-un salon de infrumusetare. Este un produs esential si important in orice salon de infrumusetare. Bineinteles nu trebuie sa uitam de produse: lacuri de unghii, geluri colorate, etc.

Cosmetica si Makeup

Aceasta este alta parte interesanta si plina de culoare a unui salon de infrumusetare. Vei avea nevoie de un pat pentru partea de cosmetica, tratamente faciale si produsele corespunzatoare pentru toate tipurile de ten. Iar la makeup vei avea nevoie de oglinzi, scaune si diferite produse de makeup in diferite nuante si culori.

La Trendis gasesti o multime de lucruri de calitate pentru a te ajuta sa ai un salon de infrumusetare corespunzator, fie ca esti la inceput de drum sau nu, cu siguranta aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru salonul tau.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…