Strategii optime pentru obtinerea clientilor SEO

0 Shares
0
0
0

Listeaza-ti serviciile si tarifele online.

Nu va puteti imagina cat de magnific functioneaza! Cand potentialii clienti cauta ajutor SEO si vad o oferta concreta mai degraba decat standardul  „suntem cei mai buni !!!   blah-blah-blah” (si daca tarifele dvs. sunt normale, bineinteles), ei vor fi dornici sa va contacteze.

Deci, nu fiti timid, dar puneti tarifele online. Ai nevoie de seo pentru website-ul tau? Acceseaza DanBradu.com.

Reduceri de pachete de oferte si abonamente.

De asemenea, puteti lua in considerare oferta de reduceri de pachete si abonamente. De exemplu, puteti oferi preturi reduse daca un client comanda SEO pentru doua site-uri.

Abonamentele sunt bune pentru ca va aduc o taxa lunara si din moment ce SEO este o activitate in curs de desfasurare, este logic sa oferiti abonamente pentru o perioada de 5 sau 10 ore de lucru pe luna si sa solicitati o plata suplimentara daca intr-o anumita luna ati lucrat mai multe ore pentru un anumit client.

Obtineti cat mai multa publicitate gratuita pe masura ce avansati.

Publicitatea gratuita nu reprezinta o atragere directa a clientilor, ci va ajuta sa va construiti reputatia, ceea ce, la randul sau, ajuta foarte mult la convingerea clientilor ca sunteti persoana/firma de care au nevoie .

Posibilitatile de publicitate gratuita sunt numeroase si nu trebuie sa le incercati pe toate. O tactica avansata aici este sa va alaturati unui site cu reputati, deoarece va ofera expunerea la publicatii cu adevarat de inalta calitate.

Comentariile vizitatorilor si postarile pe site-urile din Top Ranking.

Din nou, postarile clientilor nu reprezinta o atragere directa a clientilor, dar ajuta si la construirea reputatiei dvs. si obtinerea unei expuneri mai mari. Cautati site-uri SEO / Web sau daca va specializati intr-un SEO de nisa, pentru site-urile din acea nisa, contactati webmasterul, scrieti un mesaj si, putin cate putin, veti obtine o prezenta Web substantiala.

De exemplu, in ziua in care site-ul a fost intr-un varf de expunere, un prieten de-al meu obisnuia sa scrie pentru SEOchat. Mi-a spus ca zilele si saptamanile in care a publicat un articol popular, a primit mai multe e-mail-uri de la clienti, si acest lucru a continuat ani de zile dupa ce a incetat sa scrie pentru site.

Fii activ pe social media.

Social media, de asemenea, va ofera o multime de expunere, astfel incat sa puteti capata un bost in special pe canale de SEO si / sau canale de nisa. In timp ce Facebook si Twitter functioneaza, cel mai bun loc este LinkedIn, deoarece este o retea orientata spre afaceri. Participati la forumuri si canale direct din LinkedIn, raspundeti la intrebari, solicitati recomandari etc. si, mai devreme sau mai tarziu, veti vedea ca puteti atrage clienti.

Urmariti clientii anteriori.

Clientii anteriori nu v-au parasit! De fapt, acestia va pot aduce noi clienti. Se poate intampla ca un client sa fi cumparat de la tine un seviciu sau un produs doar o data si daca a fost multumit, dar a uitat de tine, ii poti reamintiti cu usurinta despre serviciile tale, iar acesta te poate recomanda mai departe sau poate accesa el insusi, din nou, acelasi produs/serviciu.

Trebuie sa te asiguri ca mail-ul nu intra in spam – nu trimiteti mesaje de e-mail tuturor clientilor dvs. anteriori sau nu trimiteti mai multe e-mailuri unui singur client. Aceste tactici va pot aduce noi clienti, dar de fapt este mai important daca puteti pastra acesti clienti.

0 Shares
You May Also Like
Woo Commerce sau Magento?

BlogWoo Commerce sau Magento?

Cele mai bune solutii de e-Commerce sunt WooComerce si Magento – pe aceste doua platforme sunt dezvoltate peste…
Avantajele optimizarii unui site

BlogAvantajele optimizarii unui site

In timp ce optimizarea dinamica a preturilor si aprovizionarea cu produse se numara printre principalele preocupari ale proprietarilor…

SeoCe este procesul de optimizare seo?

Termenul seo este o prescurtare pentru Search Engine Optimization, care inseamna tradus in limba romana, optimizarea site-ului pentru…
La ce este util CognitiveSEO?

SeoLa ce este util CognitiveSEO?

Pentru a-si desfasura activitatea cat mai bine, specialistii SEO au nevoie de cele mai performante instrumente SEO, printre…