Detalii de care depinde alegerea ochelarilor pentru schi

0 Shares
0
0
0

Ochelarii de schi sunt o piesa esentiala de echipamente de schi si snowboard. Ochelarii de protectie va protejeaza ochii prin crearea unei folii fara sudura pe fata dvs. special creata pentru a va proteja ochii si fata de soare, vant si zapada. Nimeni nu vrea sa vina acasa de o zi in munti cu pete solare, deranjat foarte tare de vant sau sa sufere de degeraturi.

Indiferent daca stati pe un telescaun toata ziua sau daca schiati ori folositi snowbordul, zapada inconjuratoare reflecta razele soarelui, ceea ce inseamna ca ochii si fata dumneavoastra au nevoie de protectia oferita de o pereche de ochelari de ski Uvex.

In cele ce urmeaza vom discuta putin despre cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unei perechi de ochelari pentru schi.

Lentilele polarizate reduc cantitatea de stralucire de la soare si de la zapada, asa ca acestea pot reprezenta o solutie utila atunci cand aveti nevoie de ochelari pentru partie.

Cu cat mai putina stralucire pe care o ofera acestea, cu atat ochii tai vor fi mai putin obositi. Lentilele polarizate nu sacrifica vizibilitatea in conditii de lumina scazuta.

Lentilele fotochromatice va ofera cea mai mare versatilitate dintr-o singura lentila. Ele se pot lumina automat sau se pot intuneca in functie de conditiile de iluminare. Lentilele fotochromatice va ofera o vizibilitate excelenta in toate conditiile de lumina, deoarece acestea se adapteaza expunerii la radiatiile UV provenite de la soare.

Cu cat este mai mare lumina soarelui, cu atat devine mai intunecata; cu cat este mai putin soarele, cu atat devine mai transparenta.

Lentilele oglindite pot fi numite uneori lentile de crom. Lentilele oglindite sunt usor sau complet reflectate in exterior, iar invelisul oglindit blocheaza lumina soarelui in conditii de lumina normala sau in conditii foarte luminoase. Acesta lentila poate, de asemenea, ajuta la reducerea stralucirii reflectand mai multa lumina, precum sunt utile si pentru ca permit ca o lumina mai mica sa treaca prin obiectiv. Deoarece acestea permit ca o lumina mai mica sa treaca prin obiectiv, veti avea o vizibilitate mai redusa in zilele acoperite de zapada.

Lentilele fara oglinda nu au proprietati reflexive, astfel incat acestea sa permita filtrarea luminii prin lentila. Lentilele fara oglinda sunt recomandate pentru zilele acoperite de zapada sau pentru timpul noptii. In zilele insorite, ele vor permite lumina soarelui provocand stralucire.

Atunci cand va doriti o pereche noua de ochelari de schi, trebuie sa mai tineti cont de o caracteristica, si anume de schimbarea lentilelor. Exista lentile usor de schimbat, lentile greu de schimbat, si lentile care nu pot fi schimbate.

Apoi nivelul de ventilare este foarte important, asa ca exista ochelari cu nivel de ventilatie minima, ochelari cu nivel de ventilatie medie si ochelari cu nivel de inalta ventilatie.

Ochelarii de protectie anti-ceata au un ventilator actionat de baterie, care are un profil relativ scazut, proiectat pentru a mentine aerul care se deplaseaza prin partea superioara a ochelarilor si intre lentile, pentru a va oferi cea mai buna unealta in combaterea formarii de ceata. Aceasta este o alta caracteristica importanta pe care o poate avea o pereche de ochelari pentru schi.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…