Idei de cadouri pentru romantici

0 Shares
0
0
0

Uneori este necesar sa ne gandim la momente dragute petrecute impreuna si poate fi recomandat sa treceti pe lista si un cadou weekend romantic. Mai jos noi va prezentam cateva idei si sugestii pentru ca weekendul planuit sa iasa exact asa cum va doriti.

Cu totii ne dorim sa ne putem suprinde prietenii sau partenerii cu cadouri cat mai ingenioase care sa le ramana in minte pentru cat mai mult timp.

Cadourile clasice care au fost interpretate si reinterpretate au ajuns in final sa devina adevarate clisee si prin urmare niste idei noi de cadouri nu ar avea de ce sa strice si va pot ajuta sa faceti o impresie super.

Aceste idei va vor revolutiona complet ideea de cadou pentru ca nu veti mai oferi clasicele cadouri impachetate frumos ci doar amintiri si experiente care vor ramane mult mai mult timp in sfletul celui drag.

Va intrebati cum e posibil? Este foarte simplu! Mai jos va oferim cateva exemple pe care le puteti oferi in cuplu.

Masaj in tandem. Ce va puteti dori mai mult dupa ce ati avut o saptamana foarte incarcata la birou? Altceva decat un mesaj relaxant? Cum ar fi daca ati primi un masaj pe care sa il faceti in acelasi timp cu persoana alaturi de care va impartiti viata?

Puteti sa o suprindeti cu astfel de cadouri vineri seara pentru a putea incheia o saptamana intr-un mod cat mai placut cu putinta.

Puteti profita de o aventura in natura. Acesta poate sa fie un cadou perefect pentru cupluri energice care cauta tot timpul noi aventuri pe care sa le traiasca impreuna. Poate fi vorba despre tiroliana, rapel sau canioning toate intr-un decor inedit.

Un weekend romantic la castel. Puteti merge in inima Transilvaniei, intr-un hotel de tip castel cu ambianta in ton cu timpurile de demult unde puteti sa va simtiti ca intr-o poveste veche, printre cavaleri in armura si inarmati cu scuturi si cu sabii si printre turnuri, in fata unei cine delicioase unde sunteti tratati ca un cuplu regal. Ce cadou puteti sa oferiti persoanei dragi mai frumos de atat?

Si zborul cu balonul poate sa fie o idee ingenioasa. Se spune ca iubirea te poate face sa plutesti dar cum ar fi sa faceti asta la propriu? Puteti sa ii oferiti aceasta idee perfecta persoanei dragi printr-un zbor in balonul cu aer cald, la rasarit, la fel ca si in cartile cu eroii lui Jules Vernes.

In acest mod va veti desprinde de pamant si veti pluti lin deasupra norilor si la propriu dar si la figurat.

O cina romantica chinezeasca este tot o idee inspirata.

Pentru acele cupluri carora le place sa guste ad literam din toate culturile cina romantica poate sa fie si cu specific chinezesc.

O cina romantica este optiunea salvatoare in momentul in care sunteti in pana de idei, iar daca vreti sa fiti original puteti sa o condimentati putin de asemenea si la propriu dar si la figurat. Aceste idei sunt doar o parte mica din tot ce va puteti oferi unul celuilalt in cuplu.

0 Shares
You May Also Like