Telefoanele Samsung pareri si recomandari

0 Shares
0
0
0

Inca de la lansarea primului telefon cu Android, Samsung are o cota de piata mai mare pentru utilizatorii din Romania si asta datorita strategiei foarte bune, care s-a adresat tuturor segmentelor de pret.

Producatorii sud coreeni sunt prezenti in ofertele magazinelor si operatorilor cu foarte multe telefoane smart ieftine dar si cu terminale medii, care sunt adaptate la preferintele celor mai multi utilizatori, Samsung va miza pe game variate de telefoae in asa fel incat este imposibil sa nu puteti gasi un telefon care sa va multumeasca in oferta acestui producator.

De asemenea este recomandat ca in cazul in care se intampla ceva cu telefonul sa mergeti pentru reparatii Samsung la un service specializat.

Compania este criticata frecvent din cauza lipsei de inovatie in ceea ce priveste designul si pentru ca toate terminalele sale se aseamana foarte mult.

Samsung a inceput in ultima vreme sa experimenteze o serie de solutii interesante. In plus producatorii sunt pe punctul de a stabilii strategii in ceea ce priveste normele pentru telefoane asta dupa ce in ultima vreme au fost doar doua game care erau usor de recunoscut.

Samsung are oferte foarte bogate la telefoane pana in 500 de lei dar acestea nu sunt grupate sub anumite branduri pentru a se recunoaste mai usor.

Cel mai ieftin dispozitiv mobil Samsung este Galaxy Fresh. Telefonul e dotat cu un ecran de 4 inch si cu o rezolutie de 480 pe 800 pixeli si se bazeaza pe un procesor de 1 GHz si pe 512 MB RAM.

Aplicatiile sau jocurile pot sa fie instalate direct in memoria interna de 4 GB. Desi acest dispozitiv nu impresioneaza prin specificatiile pe care le are Galaxy Fresh e o solutie foarte buna pentru utilizatorii care au un buget redus.

Samsung Ace este unul din primele telefoane cu Android dar Galaxy Ace e un terminal recent si beneficiaza de un ecran AMOLED Super cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Platforma este asigurata de Qualcomm Snapdragon 410 si vine insotit de un GB RAM si $ GB memorie interna. Camera foto a acestui telefon este de 5 MP si are un acumulator cu o capacitate de 1900 mAh.

Sub denumiea de Samsung Galaxy Neo Plus gasim un telefon inteligent cu un ecran de 5 inch si cu o rezolutie de 480 x 800 px. Procesorul este quad core Crotex A7 iar memoria interna este de 8 GB.

Telefonul se adreseaza in general utilizatorilor care au un buget redus si care vor un telefon smart cu un ecran mare indiferent de rezolutiile pe care ecranul le afiseaza.

Samsung Galaxy Core Prime are un ecran de 4.5 inch si o rezolutie de 480 x 800 pc si este adresat celor care nu sunt nemultumiti de displayurile cu dimensiuni mari. In interior Samsung opteaza pentru Snapdagon 410 si are 1 GB memorie RAM si 8 GB pentru a stoca datele. Senzorul camerei este de 5 MP si poate sa inregistreze videoclipuri HD.

Ca si in segmentul terminalelor mai ieftine Samsung are si o oferta generoasa pentru telefoanele middle si aici se cristalizeaza gama de telefoane A.

0 Shares
You May Also Like