Impactul tricourilor personalizate

0 Shares
0
0
0

Chiar si vedetele apeleaza la personalizare tricouri. Tricourile imprimate vor veni insotite de mai multe mesaje.

Daca tricourile au potentialul de a schimba lumea ori nu depinde in mod exclusiv de persoana care le va purta si de mesajele pe care le transmit.

Tricourile imprimate se afla peste tot si pot sa transmita mai multe mesaje. Pot sa fie mesaje moderne, amuzante sau mesaje politice. Un tricou imprimat va ajuta sa transmiteti mesajele pentru mai multe proteste realizand efectul de pancarta ambulata pe care toti o pot vedea si citi.

Aceasta este o tehnica utilizata de foarte multe vedete ce au ceva de spus in plan personal, in plan politic sau la nivel social.

Vedetele si persoanele importante utilzeaza aceste tricouri in momentul in care vor sa atraga atentia celor din jur si implica de obicei tricourile in campanii publicitare care pot sa aiba un real succes.

Pe oriunde trece persoana care are tricoul respectiv, mesajul va fi citit pentru ca oamenii de pe strada vor intercationa cu el. Tot ce trebuie este sa fiti indrumati pentru a imprima cat mai bine mesajul pe respectivul tricou in asa fel incat acesta sa sara in ochi.

Indiferent ca este vorba despe mesaje puternice, sau personale, atunci cand persoanele celebre aleg sa utilizeze un tricou imprimat pentru a isi spune un punct de vedere ceilalti oameni pot sa vada si sa observe.

Conceptul de a fi celebru impreuna cu societatea in care ne aflam decid in lcoul nostru daca vrem sau nu sa stim cat mai multe despre artisti.

Daca acesta incep sa ne aduca la cunostinta de exemplu convingerile politice prin intermediul unui tricou personalizat atunci publicul va vrea sa vada mesajul si tricoul neaparat.

In America, pe 11 februare e ziua nationala pentru tricourile albe iar aceasta e o sarbatoare a puterii pe care o au sindicatele de muncitori si mai exact oamenii care au luat parte la greva de la General motors in anul 1938. Ca si parte din simbolismul sarbatorii participantii poarta tricouri ori bluze de culoare alba.

Putere a tricourilor a fost exersata si in anul 2013 in mai cand guvernul local din China a hotarat ca o foarte buna metoda de a opri protestele ce aveau loc in momentul respectiv contra combinatelor chimice este sa se interzica vanzarea unor tricouri albe.

Prin urmare protestatarii au utilizat tricourile albe pe care le aveau pentru a scrie msejale si sloganurile pe ele. Se pare ca guvernul in momentul respectiv a semnat contracte si acorduri cu firmele de tricouri imprimate prin care le solicita sa nu vanda astfel de tricouri oamenilor care protesteaza si sa nu ii ajute pe protestatari.

Asa cum spuneam si mai sus tricourile imprimate sunt metode excelente de a transforma mediul din jur in pancarte miscatoare care vor transmite mesaje insa e important sa intelegem cine poarta respectivul mesaj pentru ca purtatorul este la fel de important cum e si mesajul imprimat iar uneori persoana care poarta mesajul este mult mai importanta decat scrisul de pe tricou. In momentul in care vedetele le poarta tricourile ajung cu adevarat in fata lumii.

0 Shares
You May Also Like