Idei pentru petrecerea de logodna

0 Shares
0
0
0

In general, petrecerea de logodna are rolul a sarbatori cererea in casatorie alaturi de toti cei dragi celor doi tineri, iar cand aceasta se planifica, este important sa se tina cont de faptul ca aceasta nu este o pretrecere la fel ca cea de la nunta si ca, atat bugetul, cat si lista de invitati trebuie sa fie mai restranse.

In ciuda faptului ca o petrecere organizata in cinsta logodnei nu este la fel de elaborata ca o nunta, multe cupluri doresc sa aiba parte de un eveniment elegant si modern.

In primul rand trebuie acordata atentie locului unde se va tine petrecerea. Daca se inclina pentru o petrecere in gradina, puteti opta pentru un pavilion gradina alb de care puteti sa prindeti elemente decorative tematice, nicio petrecere de logodna nu este completa fara elemente specifice evenimentului.

Puteti alege de la baloane sub forma de inele supradimensionate sau figurine amuzante care ii infatiseaza pe viitorii miri, pana la ghirlande din instalatii luminoase impodobite cu amintirile celor 2 tineri indragostiti cum ar fi fotografii, bilete de la filmele sau concertele preferate si brosuri ale vacantelor pe care logodnicii le-au petrecut impreuna.Idei-pentru-petrecerea-de-logodna

Pe langa un décor cu nota personala incarcat de emotiile celor 2 tineri, este necesar ca intreaga atmosfera sa impartaseasca aceleasi sentimente si tipuri de stari emotionale.

In ceea ce priveste ambiata sonora de la petrecerea de logodna, este de preferat sa se puna muzica pe fundal, care sa fie parte dintr-un playlist cu melodiile preferate ale tinerilor logoditi. Pe langa muzica din fundal se poate opta si pentru alte tipuri de divertisment precum karaoke sau jocuri interactive cu tinerele cupluri prezente la petrecere.

Indiferent de activitatile alese, acestea trebuie sa fie pe gustul viitorilor miri, iar activitatile distractive sunt intotdeauna adecvate.

La orice petrecere de logodna se tine un toast in care se face un anunt oficial al logodnei cuplului, se arata si se prezinta inelul de logodna si  se incepe povestirea modului in care s-a facut cererea in casatorie, iar la final, se patreaza cel mai emotionant moment si anume acela de a anunta cavalerii si domnisoarele de onoare si de a solicita unui cuplu drag onoarea de a fi nasii celor 2 incepatori pe acest drum al mariajului.

Sa nu uitam nici faptul ca bufetul suedez este un ingredient cheie in multe tipuri de reuniuni, iar o petrecere de logodna nu este o exceptie. Bineinteles, alegerea mancarurilor se va face in functie de preparatele preferate ale cuplului, insa este recomandat sa se pastreaze un meniu simplu si relativ clasic, astfel incat toata lumea sa poata gasi ceva pe gustul sau.

Ca si un mic pont, mentionam faptul ca petrecerea de logodna poate fi folosita drept o ocazie excelenta pentru atesta o varietate de tipuri de feluri de mancare ce pot deveni ulterior parte din meniul de nunta.

Nu uitati niciodata de desert! De obicei tortul se serveste pentru a felicita tanarul cuplu, iar asa cum este mentionat si mai sus, putem folosi acest prilej pentru a testa mai multe tipuri de tort si a aduna recenzii, pentru ca la petrecerea de nunta sa putem face cea mai buna alegere in privinta aromei.

Bineinteles, ne putem juca cu forma si culoarea tortului, in general, este bine sa se opteze pentru forme sau imagini amuzante, cu diverse idei sugestive legate de casatorie.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…